Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akinek tetszem, de én nem akarok tőle semmit. Ha egy kicsit hülyítem, húzom az agyát, megígérek neki valamit amit aztán nem tartok be, akkor ribancnak fog tartani?
Ha nem akarsz vele találkozni, csak azért mert nem akarod megbántani, akkor minek húzod az agyát? Azzal is megbántod! Ha így gondolkodsz elég felelőtlen pi**a vagy, és ezt ő is így fogja gondolni.
És igaza is lesz!
Arról nem is beszélve, hogy ha erőszakosabb fajta, akkor még bajod is lehet belőle. Ne húzd az agyát, mert többet ártasz neki, mintha elküldted volna!
"mondta hogy ekkor meg ekkor találkozzunk, én igent mondtam és nem mentem"
Ha ez nem ki_____baszott nagy szemétség, akkor nem tudom mi az.
Ő elment, készült rád, várt rád, és csak állt ott.
Az alatt az idő alatt, amíg a randira, készült, odaért, meg vissza, amíg várt rád, lehet ám, hogy jobb dolga is lett volna, mint hogy megalázzák.
Élj sokáig egyedül!
Nos így ahogy részletezed nem tűnik vészesnek...csak lehet ha kifejted már az elején akkor nem rib*ncoznak le :S
na mindegy, ha kerülöd és megmondod neki hogy csak haverként nézel rá akkor felfogja, viszont így csak hiába reménykedik.
Túlteszi majd magát ne aggódj, fájni fog neki, de jobb így mint feleslegesen kínozni őt és magadat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!