Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem megy a csajozás, így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a csajozás, így gondoltam a pénzt amit a nőkre költök inkább prostikra költeném. Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:44
1 2 3 4
 31/37 napietus ***** válasza:
utolsó, ismered biztos, hogy: "ronda nő nincs, csak kevés pia". na, ez fordítva is igaz.
2011. jún. 20. 15:43
 32/37 anonim ***** válasza:

Zordan, Kérdező, ne agyaljatok annyit, hanem cselekedjetek! Elég, ha megnézitek pl. a beszamolok.hu-t, ott olyan lányok vannak, hogy tíz ujjatokat is megnyaljátok utána. Én 5 és fél éve voltam utoljára lánnyal és egy pár hete úgy döntöttem, hogy "kit érdekel, elmegyek!"

Nagyon jó volt, kifejezetten jót tett a közérzetemnek. :)

Döntsd el, hogy mit akarsz: Magadat jól érezni vagy az itteni széplelkek idióta elvárásainak eleget tenni.

Aztán lépj! :)

2011. jún. 20. 15:55
 33/37 A kérdező kommentje:
utolsó: Igen, ezt az oldalt szoktam nézegetni, és hát igen van pár olyan csaj akit "normális" úton az életben nem kapnék meg :D Azért ez egy elég nagy piros pont a kurv@zasnak :)
2011. jún. 20. 16:54
 34/37 anonim ***** válasza:

Hát... ha nem vagy ronda, akkor sz@rul csajozol mint Alekosz! xD

Minek költesz addig nőre pénzt amíg nem a barátnőd??? Max 1 üccsit kell neki fizetned (de persze ezt sem diszkóba-ott ne csajozz- vagy ha ott szedsz fel valakit akkor máskorra szóljon a meghívás, egy nyugis helyre)

Ne úgy csajozz h mind1 melyik csak legyen, és ráhajtasz mindre.

Csak egyet nézz ki magadnak és azért küzdj!!! Ha 1-2 hónap alatt sem alakul ki köztetek semmi csak akkor kezdj keresni másik csajt.

Jah, és ne k.rvázz!!! :D

2011. jún. 20. 19:00
 35/37 anonim válasza:

Komoly kapcsolatot akarok én is .. csak valahogy nem találom a párom :( 2 éve nincs barátom ! Aki esetleg ismerkedne írjon privit !

20/L

2011. jún. 20. 20:08
 36/37 anonim ***** válasza:

19.00

Csak jelezném, hogy amikor nem jön össze egy srácnak, akkor mindig jön az "add lejjebb az igényeidet!" Te pedig jössz azzal, hogy ne bárki legyen jó, hanem egyvalakihez ragaszkodj! Ez eléggé ellentmondásos így.

2011. jún. 20. 20:34
 37/37 anonim ***** válasza:

Az igények lejjebb adása nem = azzal h bárki jó.

De vannak fiúk akik egy nap 100 csajnak is csapják a szelet, és nem tűnik fel nekik h pont ezért nem jön össze egyikkel sem a dolog... Egy lánynak se kell olyan pasi aki azt érezteti vele h ő is csak olyan mint a többi lány, akivel ha összejön a dolog az jó, de ha nem az is tökmind1.

A lányok szeretik érezni h kivételesek a fiú számára... h nem egy csaj, hanem az egyetlen csaj...

valahogy így... :D

2011. jún. 21. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!