Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem megy a csajozás, így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a csajozás, így gondoltam a pénzt amit a nőkre költök inkább prostikra költeném. Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Hát most nem mert jobb dolgom is van :D De később lehet.

Te meg 18 éves vagy. 18 évesen elvoltam én is mint a befőtt. Csak nem vagyok már 18, 24 vagyok.

Próbálkozhatnék 16 éveseknél is csak valahogy pedofeelingem van. Meg hát kilóg a barbibaba a zsebükből, nem hiszem hogy a röhögcsélésen kívül (meg a szexen kívül, meg a szüleivel való rossz kapcsolaton kívül) mást tudnék vele csinálni. :/

2011. jún. 20. 14:43
 22/37 anonim ***** válasza:
szerintem találnál normális 16-17 évest... :) én is csak 17 vagyok, de nincs rossz kapcsolatom a szüleimmel (persze néha összeveszünk) és 'nem lóg ki a barbiebaba sem a zsebemből' :D meg azért te se tanácsolgasd annyira, hogy menjen prostihoz, te se jutottál el még a tettlegességig. :)
2011. jún. 20. 14:48
 23/37 anonim válasza:
Próbálj meg neten keresztül barátnőt fogni, ha ott valaki megszeret az téged szeret meg és nem a képedet. A k.rvázást meg semmi képen nem javasolom. Sok szerencsét.
2011. jún. 20. 14:50
 24/37 napietus ***** válasza:
figyelj, a striciknek is van családjuk, mama, papa, asszonyka, gyerekek, kutyák, az X5-öst is tankolni kell, drága az üzemanyag is manapság, szóval add nekik nyugodtan a pénzed, megvan annak a helye! egyébként balekság pénzért szexelni, dehát mint írtam, nekik is enni kell...
2011. jún. 20. 14:54
 25/37 A kérdező kommentje:
utolsó: Akik a házukban fogadnak, azokat nem futtatják :) Akikről te beszélsz, azok az útszéliek.
2011. jún. 20. 14:58
 26/37 napietus ***** válasza:
mennyire naiv vagy 21 éves "felnőtt férfi" létedre :)
2011. jún. 20. 15:02
 27/37 anonim ***** válasza:
Akik házban fogadnak már lehetnek kitartottak is, akkor meg fűzess egy olyat ameddig kell neked XD
2011. jún. 20. 15:03
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
Még senki nem mondta, hogy inkább add nekem? :O Hát akkor én mondom, inkább add nekem azt a pénzt xD Magadat meg kasztráltasd, ha ennyire el vagy keseredve, nem fog utána hiányozni az érzés, nem fog frusztrálni, és a pénz is jobb kezekben lesz ;P
2011. jún. 20. 15:19
 29/37 anonim ***** válasza:

Rövidtávú előnyei: dugás,dugás,dugás

Rövidtávú hátrányai: üres pénztárca

hosszútávú hátrányai: boldogság hiánya,anyagi leégés hosszútávú előnyök:nincs

Én nem vagyok a prostizás ellen,de ez egy elég idióta érv ,hogy égeti a zsebed a pénz ezért akarsz kúrvázni

Akkor már inkább menjél el valami diszkóba,szoptass meg egykét részeg ribancot,a pénzedet meg tartsd meg,jól fog még jönni.

2011. jún. 20. 15:39
 30/37 anonim ***** válasza:
Előző, a diszkós qrváknak sincs gusztusuk egy ujjal se hozzád nyúlni, ha ronda vagy.
2011. jún. 20. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!