Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a csajozás, így gondoltam a pénzt amit a nőkre költök inkább prostikra költeném. Szerintetek jó ötlet?
"Előző vagyok. Te jó ég, 21 évesen nehogy elkezdjél k...ázni!"
Mondja ezt olyan, akinek könnyen megy a csajozás ilyen olyan okokból, és fingja sincs milyen 21 évesen is totál facérnak lenni.
Én komoly kapcsolatot akarok. De nem megy. A nők általában lepattintanak igen hamar, míg a haverjaimnál egymásnak adják a kilincset. Pedig nem vagyok ronda szerintem, nem vagyok kövér se, magas vagyok (187 cm) girnyó se vagyok, hülye se vagyok.
Valószínűleg a mentalitásom az oka, lévén mindennemű agresszivitás és versenyszellem hiányzik belőlem, nem érdekel a foci, az autók se meg úgy általában a standard férfi dolgok. A szakterületem is olyan amit legtöbben szánalmas kockaságnak tartanak (természettudományok, fizika)
Nők akik egyáltalán szóba állnak velem ilyeneket mondanak hogy "hát nekem nem vagy az esetem, de rendes srác vagy másnak biztos tetszel majd!" Ezt hallgatom 6-7 éve. Herótom van belőle igazából.
Vannak ,igényes kis prostik, is akik, például kísérők,de ha fizeted őket álmaid nője lesz, és csak azt fogja lesni ágyban is, hogy mit akarsz :)
Én nem kezdenék az út szélén álldogálókkal
Akkor megnyugodtam :D
Nem tudom, azokhoz, hogy van gusztusa az embernek :S
Kül írj privit a fejleményekről, kíváncsi vagyok, hogy alakult :P
Zordan86, sajnálom. Nem értem, miért nem akarnak a nők... :S pedig így amiket elmondtál szimpatikus vagy, és nem hinném, hogy rossz társ lennél. Én már annyi mindenkinek írtam, hogy bízzon, meg higgyen... mert én is csak ezt csinálom. És most neked is ezt írnám...de akkor írnád, hogy már te is meguntad, stb. Szóval csak annyit írok, hogy sajnálom. Én viszont értékelem azt, hogy ebben az esetmben, még nem kerestél fel egy prostit, és remélem nem is fogod megtenni....
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!