Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy része miért ítéli el a meleg férfiakat?
Utolsó válaszoló, nem írtam hülyeséget:
"...Ne paráználkodj! Én pedig azt mondom nektek: aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el vele szívében..." stb, stb. Nem a levegőbebeszélek, utánanéztem, és a mélyen vallásosaknál bizony ez így megy. Házasság előtt nincs szex, paráználkodás, az önkielégítés pedig elítélendő. A protestáns papok házasodhatnak, de a keresztények nem.
A vallással kapcsolatban igen, kevertem, nem tudtam pontosan, hogy keresztény vagy katolikus, de a lényeg remélem átment. :)
Nyilván a gyereknek is hozzá kéne szoknia a helyzethez, de kicsúfolják, és akkor? A gyerekek mindeért kicsúfolják egymást, túl magas, túl alacsony, túl kövér, túlságosan kiállnak a fogai, mindenkibe találnak valami kivetnivalót. Általában ilyenek a gyerekek. Ő attól nem lesz kevesebb, hogy két anyukája vagy apukája van, és aki emiatt elítéli az pont annyit is ér.
Én az, aki evolúciós zsákutcát említett, stb. Csapongok az azóta írtak közt...
Nos, tán kiviláglott, hogy nem rajongok a homoszexualitás jelenségéért. Immáron négy gyermeket nevelek, mind a sajátom, ugyanabból a házasságból. Ebből az alapállásból kiindulva, s abból, amit ismételten említek, miszerint nem tartom természetesen egészségesnek a jelenséget, mondom, hogy ne fogadhasson örökbe gyermeket homoszexuális pár. De emiatt nem fogok sem tojást, sem gránátot dobálni.
Az egyházakat igazán feleslegesnek tűnik nekem belekeverni a témába, tekintettel arra, hogy a legvérmesebb homoszexualitás-ellenesek gyakorlatilag és tapasztalatom szerint nem hisznek istent, nem tagjai egyháznak. A mindehol fellelhető kivételektől eltekintve, a hívő emberek sokkal toleránsabbak.
És igen, nézetem szerint is sok divatmajom játszik meleget. Mondjuk, őket kövezzék meg a valóban melegek!
Továbbra is úgy hiszem, a tudományoknak meg kell találnia a választ a miért kérdésére, arra, hogyan alakul ki a homoszexualitás, hiszen a természet rendje épp az ellenkezőjét diktálná. Vagyis, úgy, ahogy minden veleszületett rendellenesség esetében, akár a nyitott, gerinc, farkastorok, Down-kór, és sorolhatnám, a legnagyszerűbb lenne ha ezen esetek idő előtt orvosolhatók lennének. Nem időben felismerhetők és eltávolítandók, hanem "kijavíthatók, megelőzhetők".
Meggyőződésem, hogy az az ember, aki ma homoszexuális, mert úgy tudjuk, hogy "annak született", sokkal boldogabb ember lenne a természetesen heteroszexuális társadalomban. Mert értetlen kirekesztés mindig lesz. Sajnos, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!