Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem szerelmes vagyok az egyik sportolóba, mit tehetnék?
tiniként erika eleniak volt Ő:)
a pasid meg egy idióta ha "nem örült neki". nem tök mindegy? reális esély 0 arra hogy valaha is dobjad miatta...
szerintem teljesen normális ha valakit megfog egy ilyen pasi vagy csaj, engem legalábbis még soha nem zavart ha dzsonideppel teleragasztott hálószobában kellett tevékenykedni:D bár mondjuk kissé feszélyezett az elején ez tény:D
Elárulod, hogy ki az a sportoló?:)
Egyébként a korábbi válaszoló szerintem nem rád értette amit írt, hanem a párodra. A lehető legjobb dolog ami történhet, hogy egyszer látod élőben a meccsén, de ennél több nem történik. De ha már ez megesik is nagyon nagy mázlid van, tehát a párod hiába féltékeny. Az esély arra, hogy közted és a sportoló között legyen bármilyen kapcsolat is kb. egyenlő a nullával.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!