Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem szerelmes lettem a pasim legjobb baratjaba! Szerintetek o is szerelmes belem?
Sztem akkor lennél ribanc,ha minden további nélkül megcsalnád.Amúgy tényleg az lenne helyes,hogyha szeretitek egymást,őszintén beszélsz a barátoddal,mert te is írtad,h szereted.Amúgy ugyanebben a helyzetben vagyok..mi most egy darabig próbálunk távolmaradni a legjobb barátommal,és ha még mindig szeretjük egymást,lépek.Nálam remélem beválik,mert ha távol maradunk-próbáltuk már-minden jó a barátommal.Sokan mondják a legjobb barátságokból lesznek a leghosszabb kapcsolatok-szóval az is lehet,hogy megvár.
Remélem tudtam segíteni,majd írd meg mi lett,mert ez számomra is nehéz..:(
Atyaég, ezek a fiatalok... Arra esetleg gondoltál, hogy a pasid meg a haverja tesztelnek?
A kérdésben azt írtad, szerelmes vagy. Hogy csak hiszed? Na akkor tisztázd magadban. Ha tisztességes akarsz lenni egy olyan emberrel szemben, aki téged szeret, vagy otthagyod vagy szereted teljes szíveddel. De most kivárni... aljasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!