Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan esetekről ha vki a legjobb barátjába szeret bele?
Figyelt kérdés
természetesen ellenkező nemek esetében...2011. jan. 1. 21:06
2/8 A kérdező kommentje:
Pontosan.
[Ez aztán bő vélemény xD]
2011. jan. 1. 21:12
4/8 anonim válasza:
MEGVILÁGOSODÁS!
Az hogy az onnantól egy csodálatos kapcsolat lehet....
Ugyanis nem , hogy csak egymás legjobb barátai akik mindent meg tudnak beszélni hanem a szerelmük is egymásnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Ha csak az egyik ember szerelmes az vezethet a barátság megromlásához?
2011. jan. 1. 21:27
6/8 anonim válasza:
Belém 6 év alatt 2szer volt szerelmes a legjobb fiúbarátom. Mikor bevallotta, mindig kicsit eltávolodtam tőle az ő érdekében, kevesebbet beszéltünk. Mindig az lett a vége, hogy megismert egy másik lányt, akibe beleszeretett, összejöttek, aztán hosszú kapcsolat lett belőle. Azóta is nagyon jó barátok vagyunk, csak most már nagy távolság választ el minket.
7/8 anonim válasza:
Ha a lány szeret bele a fiúba, akkor lehet belőle vmi. Fordított esetben nem, mert egy lány akkor akar csak barátkozni egy fiúval, ha belsőre bejön neki, de külsőre nem.
8/8 anonim válasza:
Én esetemben bejövök a lánynak, de én szeretnék vele járni, ő meg mással. Ezért nem mondom el neki, csak állandóan célozgatok, hátha veszi egyszer a lapot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!