Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg magammal, hogy nekem is lehet esélyem?
Nagyon tetszik egy pasi már hónapok óta,de mindig csak vaciláltam,és amikor lett volna alkalmam megszólítani,vagy felhívni magamra a figyelmét,vagy bármit is tenni,mindig jött egy hang a fejemben hogy "csúnya vagyok,úgy sincs nála esélyem,nálam sokkal különb lányokat is megkaphat...ecetera..." Tudom hogy ez a gondolkodásmód nagyon nem jó,és már próbálok rajta változtatni,illetve elfogadni magam,csak elég nehéz.Most is azon gondolkozom,hogy bejelöljem-e facebook-on ismerősnek,majd ráírjak-e,mert most még ürügyem is lenne rá.De még mindig csak az kattog a fejemben,hogy nincs nála esélyem.Másik pillanatban meg hogy miért is ne lenne?Utána meg az,hogy csak úgy csüngenek rajta a csajok,és én nem akarok 1 lenni a sok közül....
Nem tudom mit tegyek!
16/L
neked is csak ajánlom "Brian Tracy - Phoenix szeminarium"-ot , ez egy csodatanfolyam...
f17
"23:50 linkelj már légyszi egy képet, hogy ki a jóképű neked/nektek lányok.
Miért kell mindig jóképű pasi nem értem?
Én pl. átlagos vagyok és egy jó pasinak tartom magam mert sokat adok egy nőnek még sem volt velem ilyen, hogy csajok aggódtak, hogy hú vajon bejövök neki stb.
21f"
Ezek szerint kissé félreérthető volt amit írtam :D
Akkor most szájbarágósan leírom, hogy mikor megismertem, mi játszódott le az agyamban...
"Én csak barátkozni akartam egyszer egy helyes sráccal (azt hittem hogy meleg és úgy sem érti félre)"---> jóképű, mert sokat ad magára ("trendy" haj, jó göncök) + az adottságait egyáltalán nem használ ja ki a lányoknál, ám a legjobb barátjával...khmmm...nem csak szerintem vannak túl a barátságon + félénk művészlélek ---> 80%-ig biztos voltam benne, hogy meleg---> egyáltalán nem izgulok a feminin fiúkra, és őt (látszólag) teljesen hidegen hagyják a nők, de vannak lánybarátai---> nagyon hasonló az érdeklődési körünk, miért ne lehetnénk barátok?
mert mégse...a végén meg koppantam egy jó nagyot... :S
jóképű...talán nem is ez a jó szó rá, mert amikor egyszer megláttam hullámos hajjal oldalról, az a finom vonásaira rátett még egy lapáttal, és pár pillanatig azt hittem hogy úgy lány jött a suliba...
Valami ilyesmi nem enyhén feminin pasit képzelj el európaiban :D
tehát inkább szép, mint jóképű...
Kielégítettelek? ^^
20:25
Uram isten:D:D:D
Lánynak is túl lányos lenne:D
Örülök, hogy én férfias férfi vagyok.
Nem tudom miért buknak b*zikra a nők, a nőknek a férfiakat kéne szeretni nem egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!