Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (sok választ lécci)
Figyelt kérdés
van egy barátnőm akivel mégsem vagyunk anyira joban de mind a ketten azt mutasuk hogy szeresük egy mést de én nem birom anyira és szerintem ő se engem én falatmászok ő meg kézizik és a fiuk sztem őt jobban birják mint engem de én nem értem hogy miért birják a kéziseket jobban meg pár barátnőm is azt mondja hogy én jobban nézek ki meg jobb fej vagyok mint ő mert ő eröszakos meg csámpás stb. és van egy fiu akinek mind a kettőnk bejön neki de a fiunak álitólag ő kicsivel jobban tetszik mint én.mit csináljak?2011. jún. 19. 22:35
1/10 Koldus válasza:
Tanulmányozd a nyelvtan könyvet és a Magyar Helyesírás Szabályait...
2/10 anonim válasza:
Tanulj meg írni! Az bejön a fiúknak;DDDDD
3/10 napietus válasza:
jaja, ahogy első kettő írta...az intelligencia öltöztet..
4/10 anonim válasza:
Nőjél fel, mert csak kegyetlenséget fogsz kapni.
Ne csinálj semmit, ne rágódj és igen, tanulj meg írni és ne mocskolj másokat.
6/10 anonim válasza:
Beszéld meg egy barátnőddel vagy anyukáddal, ha magadtól nem tudod.
7/10 anonim válasza:
A barátnőid biztos nem mondják neked hogy ő jobban néz ki. És nem csak ez számit. A megjelenés, a viselkedés...
9/10 anonim válasza:
Aha sztem az...Amúgy meg tényleg ne mocskolj málsokat, Tanulj meg írni, és nemtom mi baja van a barátnődnek, meg neked is...Mért baj ha valaki csámpás?Azt hiszitek ti olyan tökéletesek vagytok? Amúgy meg lehet azért bírják jobban a fiúk, mert ő talán kedvesebb, és ismeri azt a szót, hogy modor, és fejleszti is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!