Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csorby kérdése:
Hogyan csajozhatnék be? 17\f lent. Normális választ lécci.
Figyelt kérdés
Nos az van h szeptemberbe megyek középsuliba.És nem volt még barátnőm,de szeretnék már mert szeretni akarok valakit.Az a baj nincs önbizalmam és aztse tudom hogyan kéne csajoznom.Emeltszintü informatikáramegyek és nemhiszem h ott lennének csajok,de más osztályba biztos van.Szerintem nem is vagyok szép,tuljaim:zöld szem,barna haj,190cm magas,nos a sújom az netszes 110 kiló,kicsit macis alkat.hobbiaim:zenehalgatás,dobolás.kosarazok és focizok stb.tudtok vmi tanácsot adni és bejönnék nektek csajok?2011. máj. 21. 21:26
1/6 anonim válasza:
Írj ennek a kérdezőnek: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2/6 anonim válasza:
Hát igen így nem a legegyszerübb:d Házibulik meg ilyesmik... ott lehetséges, dumcsizni csajokkal stb. vagy pedig anno ahogy haverom is csinálta, ő is hasonló mint te, ő egyszerüen neten keresett, ilyen viprandi vagy ilyesmi ismered:d sokan nemhisznem benne, de ő talált ott csajt, és már másfél éve együtt vannak^^ Mert ha máshol nem, ott tuti
3/6 anonim válasza:
Legyél sokat társaságban és akkor biztos menni, fog, csak is a személyiségeden múlik, meg egy kis önbizalmon.
4/6 anonim válasza:
nem tudom te hogy vagy mackós... én szintén 190 cm vagyok, ropira vagyok gyúrva, csak van hozzá egy picike kis pocakom, és így vagyok 120 kiló. De 140-et kinyomok fekve. Fussál, gyúrjál, növessz jó dumát. tapadni fognak a csajok:)
5/6 anonim válasza:
Nézz ki jól, más nem számít a lányoknak!
6/6 anonim válasza:
Az osztályodban nem nagy a valószínűsége hogy találsz majd olyan lányokat akik... én is infón vagyok.... és mellettem csak 4 lány van :DDD
De új suli, új kezdet, ha a kisugárzásod jó, van humorod, el tudsz beszélgetni mindenkivel, nem vagy visszahúzódó, az nagyon sokat segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!