Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajzoltatok szexuális jellegű képeket?
Egyszer volt olyan téma itt, hogy kinek milyen perverz hajlamai vannak. Kérdeztem a kérdezőt, hogy a szexképrajzolás is beletartozik-e?
Na, én erre kíváncsi vagyok. Tudom, sokan kíváncsiságból, unatkozásból vagy viccből rajzolnak ilyeneket. Emlékszem, kilencedik osztályos koromban egy előttem ülő lányosztálytársam beszélgetett két fiúval, a padra meg rajzolt valamit. Én persze meg is néztem: egy széttárt lábú fej nélküli nőt rajzolt. Csodálkoztam is ezen, mert ő sosem szokott ilyeneket rajzolgatni. Ahogy befejezte a rajzot, azonnal kiradírozta.
Én sosem rajzoltam meztelen embereket, sem nemi szerveket. De egyszer irodalomóra alatt párzó Brontoszauruszokat rajzoltam (17 éves voltam akkor). Más padokon viszont láttam már ilyen rajzokat. Arra is emlékszem, hogy a bioszteremben valaki rajzolt tollal a padra két közösülő embert, én meg odafirkáltam mellé egy vigyorgó egeret ceruzával, ami vicces látványt nyújtott. Másnap találtam is mellé egy üzenetet attól a rajzolótól: "Az egér tényleg jó ötlet volt"
Ti is csináltatok ilyet gimis korotokban? Ma is rajzolgattok ilyen képeket? Milyen gyakran?
a: ma 22:07
hehehe :D nem csak te szoktál így kiba szni osztály társaiddal :D én egyszer rajzoltam egy fél lapnyi f aszt a füzet egyik lapára, aztán dogát írtunk kitépet egy lapot ő a másik haverunknak, az meg nem tudott semmit, csak a nevét és kérdéseit írta fel a hátulján meg egy nagy f asz ott lógott, aztán osztja ki a tanár a dogákat azt felhaborodva ordibált vele hogy miaz hogy fa szt rajzolt neki meg mit képzel magáról ezért kapott még egy egyest meg egy szaktanárit :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!