Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs gyereke, annak milyen hosszútávú életcélja van?
aki nem akar gyereket -később sem - az a felelősségvállalástól fél, vagy önző és csak magának akar élni
nem azért, mert valami hu de nagy célja van
16:22 vagyok
16:25-nek:
azzal, amit írtam, nem cáfoltam az ellenkezőjét
nem akarlak jellemezni...kibirom...
illetve, az ellenkezőjére nem vonatkoztattam
tehát:
aki nem vállal gyereket = felelősséget nem vállal, de aki vállal gyereket nem mondtam, hogy vállalja is a felelősséget!!!!!!!!!
bocsi, megint én:
a felelősséget jelen esetben csak a gyerekvállalásra értettem
itt magyarázkodok idegeneknek....
Lehet, hogy valami másra teszi fel az életét, valami maradandót akar alkotni, az embereknek segíteni, amire felteszi az egész életét, minden idejét, vagy vallási elkötelezettség miatt nem vállal gyereket.
Igenis lehet életcélja annak is, akinek nincs gyereke.
Sőt, sok nőnek nem is lehet gyereke. Akkor ők már ássák is el magukat, mert értelmetlen, céltalan az életük? Azért ez nem így van.
Szerintem a gyerekvállalás egy csodálatos dolog, bár nem biztos, hogy mindenkinek való.
Annyi ember él a világon és annyifélék vagyunk. Sokféle lehetőségünk van a tartalmas életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!