Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hobbit találjak magamnak, hogy eltereljem a figyelmemet a szexről, ha már én nem csinálhatom?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 20:16
11/16 anonim válasza:
Mi sem egyszerübb, barátom.Szépen nekiálsz sportolni.Eljársz úszni mondjuk esténként tök jó hatása van vagy reggelente.Emelett beiktatsz mondjuk gyúrást a terembe, vagy kemény fekvőtámaszokat otthon és tök jól fogod érezni magad és közben még fejlődsz is izomzatban, önfegyelemben, önbizalomban.Erről van itt szó, úgyhogy zuhanjál neki.
12/16 A kérdező kommentje:
Focizok és járok úszni.
2011. jún. 21. 21:41
13/16 anonim válasza:
Én a rajzolástól, rap írástól érzem magam szabadnak. Néha elmegyek sétálni és élvezem a természetet egyedül. Kiürítem a fejem.
14/16 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de butaság letenni róla. Nekem is sokan mondták már és sokan próbáltak vele bántani, hogy 08 évesen még szűz vagyok. Erre szoktam mondani, hogy: "bocsi, hogy nem ribanckodom". Persze smár meg egyebek voltak már, de szerintem butaság feladnod. Csak találj egy értelmesebb felet, aki ezt megérti és beavat, vagy keress olyas valakit, akivel együtt fedezitek fel a csók, stb. örömeit. :)
15/16 anonim válasza:
18 évesen*
Bocsi, elírtam :) (lány vagyok:)
16/16 A kérdező kommentje:
Jajj, annyira unalmas és közhely ez a "találj magadnak...", mintha úgy lenne, hogy én találok magamnak.
Röhej.
2011. jún. 21. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!