Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküszöm ezt nem értem! A fiúk ennyire félnek? Vagy csak ő?
Nos...Ez egy hosszú, és bonyolult történet.
Van egy srác, akit már rég óta ismerek, de csak 2 hetente látom szombaton.Van egy húga.
Eddig nyomult, meg (szerintem ezt fel lehet ismerni) szerintem bejöttem/jövök neki.
Kb. 1 hónappal ezelőtt, megmondtam neki, hogy tetszik.A Húgának is.A Srác erre azt mondta, hogy neki is bejövök.
Nos...2 hete találkoztunk utoljára.Akkor még minden OK volt.Még azon a szombaton megmondtam neki, hogy nem csak tetszik, hanem szeretem is :/(megírtam neki facebookon, mert élőben betoji voltam...:( A huga berángatott a szobájába, hogy mondjam meg neki, aztán nem mondtam meg, és kimentünk )
Ezt írta vissza: azé jöttetek be a szobámba mi?xD
Aztán, múlt szombaton(jún. 11) megkérdeztem, hogy "Akarsz velem járni??" mert nem értettem ilyenkor mi van.
A húgán keresztül kérdeztem meg.Azt válaszolta:"Van barátnőm"...Most nem tudom..A húga szemétkedik csak velem, vagy van barátnője, vagy most megutált hirtelen, vagymi??
Nagyon elegem van ebből a helyzetből!
14/L
Na ezért kell személyesen beszélni.
Oda állsz elé vagy leültök együtt és megbeszélitek.
"A fiúk ennyire félnek?" kérdésedre meg. Ez nem nemiség függő, te is féltél, azért írtál neki facebook-on.
Tudom, én is félek..
Félek az elutasítástól és ilyenektől, mert nekem még nem volt barátom...:( Illetve egyszer, de az csak "Szivatásból" (Hosszú történet.Az egyik haverom kitalálta, hogy szivassuk meg szegény srácot....:( )
Nem tudom...Önbizalom hiányos vagyok, nagyon...:(
1.23:48-as : Tudom, tudom...Karma..(Ok-okozat stb..)
2.23:48-as : ...:/ Muszáj lesz..:( Önbizalom hiány ellen valami ötlet?
"Esküszöm ezt nem értem! A fiúk ennyire félnek? Vagy csak ő?"
Te nem bírsz elé állni, inkább a hugán keresztül üzengetsz??? Szép.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!