Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szeret senki? Miért vagyok egyedül? Mi a baj velem?
Ilyen nincs, ez egy nagy baromság... Töröld ki a csipát a szemedből aztán nézz körül, nem igaz hogy nincs senki a környezetedben aki még csak nem is kedvel. Azt az 1-2-t ha annyira kevés ember lenne meg értékeld nagyra. Én már csak tudom...
De amúgy tényleg jó volna ha válaszolnál a kérdésre, hogy hány éves vagy.
nem akarok senkit megbántani, én is így éreztem magam hajjaj, nem is csak tini koromban, hanem huh, vagy 21 éves koromig.
nem mondom, hogy benned a hiba, pedig mégis:) szóval a hozzáállással. nem szeret senki? butaság. a szüleid szeretnek, a barátaid szeretnek. magadat szereted-e? miért kínzod magad ilyen butus gondolatokkal? fogadd el, aki vagy!
és igen, ne mindig azt nézd, hogy azt a nőt bezzeg minden férfi megnézi, megszólítja. engem sem bámul meg mindenki, nagy dolog:) mosolyogni szoktam azon, amikor látom, ahogy egy fickó nyála gyakorlatilag csurog egy nő után:) higgyétek el, mindenkinek meg vannak a maga kis bajai, és ti is meg fogjátok találni a szerelmet, csak kicsit merüljetek el magatokban!:)
és merjetek boldogok lenni, mert igen, magasról nagyobbat lehet esni, de azért a pár hónap, év boldogságért megéri!:)
23N
Az, hogy túl sokat kérdezősködsz.
(XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!