Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végzetes, legyőzhetetlen vonzalom? Vélemény?
Jártatok már így? Erre az igazi, "elsőlátásra" jellegű szerelemre, talán nem is szerelemre gondolok. Mikor a józan észre kellene hallgatni: maga a kapcsolat kivitelezhetetlen lenne, mert vagy túl nagy a távolság, vagy valamelyikőtök (vagy mindkettőtök) párkapcsolatban él, vagy egyéb összeférhetetlenség. Nem is ismered igazán, talán ha egyszer láttad ; mégis éjjel-nappal ő jár a fejedben, bármit megadnál, hogy újra találkozzatok. De tudod, hogy nemszabad, mert a találkozó a felek gyengeségétől függően, de úgyis felelőtlenül sülne el...
Nem tudom, mennyire érthető. :) Akinek voltak ilyen tapasztalatai, hogy jutott túl ezen?
Az a véleményem hogy egy ilyen élmény kevés embereknek adatik meg és félnek ettől az érzéstől és ezért is menekülnek az ilyen helyezet elől!
Pedig nagy hiba!!!!!Ezt fel kell vállalni és megoldani az ebből adodó problémákat!!
Nekem is volt ilyen kapcsolatom régebben,mindent elsöprő volt,hatalmas lángon égett,és igen ezért az élet többi területén akadt nem kevés probléma de én nem bántam meg,mert életem legjobb élményei akkor voltak!
Az érzés amikor átadod magad teljes mértékben a másiknak és ő is neked....had nem mondjam mig sűltek ki abból!:):)
Egyébként utolsónak igaza van!!Bátraké a szerencse!Sok sikert!Ha nem teszed meg,örök életedben bánkodni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!