Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek a vékony vagy a nőiesen karcsú lányok jönnek be?
a mell változó hogy kinek milyen adatik de itt van pár kép kis mell, vékony alkat.
vagy homokóra alkat.:
[link] (fekete fehér képen lévő nő)
hát igazság szerint nekem a homokóra alkat jobban bejön mint az elöl deszka hátul léc alkat, csak manapság az ennyire vékony lányok számítanak jónak...:( Hol vannak az igazi nőies nők?
3.
első kettő nekem vékony, bocs.
Én nem vagyok fiú, de szerintem mind2 alkatnak megvan a szépsége =)
Az elsőnek nyilván a törékenység, és ez nem csoda, hogy sok pasit vonz, hiszen védelmezni kell. A másik inkább a vad, szexi, erotikus (ezzel NEM azt akarom mondani, hogy az első alkat nem lehet szexi, vagy a második alkat nem lehet törékeny, csak próbálom az első benyomásomat leírni=)).
Az egész a tálaláson múlik ;)
Btw: én inkább az utóbbi vagyok, jó széles csípővel (93) és nagyon vékony(60) derékkal, bár a melleim talán némileg átlag alattiak. Úgyhogy körte alkatnak talán jobban beillenék, nem tudom... =) De én is tipikus nő vagyok, jobban tetszene ha a másik alkattal áldott volna meg a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!