Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember lehet az, akinek 22 évesen már saját háza van és munkája?
Nos először is szeretnék elnézést kérni, amiért ide írtam tudom,hogy nem itt a helye, hanem máshol,de szeretnék normális válaszokat.
Ami a kérdést illeti van egy srác akivel most ismerkedem, elég normálisnak tűnik, de megtudtam,hogy már külön él a szüleitől. A képeken nem tűnik kisebbséginek ( ha az is, ha normális nem gond), de félek , hogy valami elkényeztetett ember....
Szerintetek elég nagy rá az esély? Remélem nem...
Rákérdezni meg nem akarok, ne, hogy azt higgye, hogy azt gondolom pénzes zsák és csak azért ismerkedem vele...
Ilyen előítéletekkel (pedig próbálod az ellenkezőjét bizonygatni) szerintem ne találkozz a sráccal.
Szerinted akinek segítenek a szülei, az mind elkényeztetett? Képzeld el, nekem is segítettek. Abból a pénzből lett a lakásom, amit éveken keresztül (25 év) megspóroltak az elkényeztetésem helyett.
Mint ahogy nagyanyám is segítette őket, amikor családot alapítottak, és ahogy én is fogom tenni a saját gyerekemmel. Nem voltak márkás cuccok és külföldi nyaralások, a diplomámat pedig nem "vettük", hanem megküzdöttem érte, viszont van fedél a fejem felett, és normális értékítélettel rendelkezem: tudom, mit köszönhetek nekik.
Minimális az esélye, hogy 22 évesen saját erőből lett mindene, inkább örökség az. A többség 22 éves korában fejezi be az iskolát, és kezd el karriert építeni.
A töredék pedig az, akik a szülői vállalkozásba szálltak be továbbtanulás mellett/helyett, és abból jött nagyobb pénz.
Édes mindegy, bár az tény, hogy én senki házába nem tenném be magam, mert soha nem érezném a sajátomnak. Mindig tudnám, hogy bármi történik közöttünk, nekem kell elmennem, hogy ott minden az övé, és kvázi csak vendég vagyok. Ebből sosem kérnék, de ez a magánvéleményem.
Ha ketten házépítésbe fogunk, és mindketten beleadunk a költségekbe, az jó. De így, a készbe.. Áhh.
Nem feltétlen elkényeztetett.
Amúgy párom 20éves, saját lakás, nemsokára autó is lesz, és munkája is van. Anyukája meghalt, az édesapja az élettársához költözött, így a testvéreit kifizette már, szóval a fél ház az övé, ami direkt úgy van kialakítva majdnem, mint egy ikerlakás. Vészhelyzetnek a másik fele. nincs rá neki szüksége,ezért nem is akarja az édesapját kifizetni.
Annyi, hogy jó kereső munkahelye van, én besegítek neki a háztartásban.
Nem feltétlen raknak a szülők a gyerek s.gge alá mindent, már elnézést :D
Kedves 11:01
Nem tagadom némi előitélet van benenm. De ismerek olyan, embert aki életében semmit enm dolgozott FÉRFI és ,ahogy más fogalmazott a segge alá raktak mindent... Ismerek mást is, akit támogat a családja, ahol csak tujda, de azért hagyják, hogy megismerje munkát. Hasonlóan a te helyzetedben :) Egyébként az én családom is, ahol tud segít nekem :) De ,azért köszönöm szépen a választ és a véleményed, legalább tisztában vagyok azzal, hogy van bennem bizonyos előítélet, mert eddíg tényleg eszembe se jutott :) Nagyon hálás vagyok, legalább ezt is végig gondolom.
Kedves 11:06
Ilyesmin én is gondolkoztam, de utána rájöttem, hogy mi még az ismerkedés elején járunk, szóval abszolút messze ezektől a dolgoktól.... Ha oda kerül a sor, ha lesz valami , mert szimpatikusak leszünk élőben is :)
De ez még a jövő zenéje, ahogy mondani szokták, de tény és való én is hülyén érezném magam, úgy,hogy semmi sem az enyém és bármikor ki tehetik a szürőm :S De ezek a gondolatok még ráérnek, HA...
Köszönöm szépen a többi választ is :)
20L
Köszi szépen, a tali jövőhéten meg lesz, a továbbiak meg eldőlnek, elvégre végződhet pár módon :)
A részleteket meg, majd idővel meg tudom, ha úgy alakul, mivel egyenlőre semmi közöm hozzá, mondjuk később se lesz,de.... :)
22 évesen csak úgy lehet háza ha kapta a szüleitől.
Munkával ennyi idősen nem tud házat venni.
Tuti hogy tele vannak pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!