Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember lehet az, akinek 22 évesen már saját háza van és munkája?
Nos először is szeretnék elnézést kérni, amiért ide írtam tudom,hogy nem itt a helye, hanem máshol,de szeretnék normális válaszokat.
Ami a kérdést illeti van egy srác akivel most ismerkedem, elég normálisnak tűnik, de megtudtam,hogy már külön él a szüleitől. A képeken nem tűnik kisebbséginek ( ha az is, ha normális nem gond), de félek , hogy valami elkényeztetett ember....
Szerintetek elég nagy rá az esély? Remélem nem...
Rákérdezni meg nem akarok, ne, hogy azt higgye, hogy azt gondolom pénzes zsák és csak azért ismerkedem vele...
Lehet, hogy szerencsés, és olyan családba született, ahol a szülök megalapozták az életét. Magyarországon ez mostanság nem gyakori h 22 evesen normalis munkaja es sajat haza van valakinek, azert vagy meglepve gondolom. de elöfordul.
Viszont lehet h tul optimista vagyok, és más áll a háttérben.
Szija!
23 éves lány vagyok, 21 éves korom óta külön élek a szüleimtől, 20 éves korom óta dolgozom. Tehát saját magam tartom el. Igaz, a lakás nem az enyém, hanem albérlet.
Attól, hogy külön él, pont hogy nem lesz elkényeztetett, mert saját magára kell gondoskodnia. A munka ugyanez a kategória. Még akkor is, ha a szüleitől kapta a házat.
Persze, lehet, hogy mindez nem így van, ez főként neveltetés kérdése, de erre úgyis hamar rá fogsz jönni :)
Sok sikert!
Biztosan protekciós, vagy dől a lé otthon. Manapság csak akkor jut valaki saját házhoz, ha vagy protekciója van valahol, vagy dől a pénz otthon. Vagy piszkos ügyei vannak.
Normális módon nem lehetséges Mo.-n ilyen élethelyzetbe kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!