Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ember lehet az, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember lehet az, akinek 22 évesen már saját háza van és munkája?

Figyelt kérdés

Nos először is szeretnék elnézést kérni, amiért ide írtam tudom,hogy nem itt a helye, hanem máshol,de szeretnék normális válaszokat.

Ami a kérdést illeti van egy srác akivel most ismerkedem, elég normálisnak tűnik, de megtudtam,hogy már külön él a szüleitől. A képeken nem tűnik kisebbséginek ( ha az is, ha normális nem gond), de félek , hogy valami elkényeztetett ember....

Szerintetek elég nagy rá az esély? Remélem nem...

Rákérdezni meg nem akarok, ne, hogy azt higgye, hogy azt gondolom pénzes zsák és csak azért ismerkedem vele...

2011. jún. 15. 10:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Párom most, 27 évesen vett lakást, de már egy éve megvehette volna. Gyűjtött is, sokat, plusz segítettek a szülei, de ettől még nem lesz valaki elkényeztetett. Hagyott tartalékot, így a bútorok nagy részét is meg tudjuk venni. Kocsija is van, nem egy Ferrari, egy idősebb autó, de van. Vannak, akik jobb körülmények közé születtek, és ők is hozzá tettek, ezért nem lehetetlen, hogy valaki ettől még normális ember legyen.
2011. jún. 15. 10:46
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hol van az a ház. Mert ha egy kis faluban, az azért kevesebbe kerül, mint egy nagyvárosban. Attól, hogy van valakinek valamilyen ingatlana, még nem lesz tőle beképzelt. Aki pedig el van kényeztetve, vagy csak nagyzolni akar, az a lyukas cipőjével is beképzelt lesz.
2011. jún. 15. 10:48
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
az egyik ismerősöm 23 éves, neki is van saját háza és autója és ezt úgy érte el h külföldön dolgozik, most csak szabadságra jött haza. semmi illegálisat nem csinál..
2011. jún. 15. 10:49
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Amikor összejöttünk, a páromnak saját háza volt már évek óta (ő akkor volt 23), amiben akkor még a nővéréék laktak. Egy év múlva költöztünk oda össze, amikor a nővérééknek is lakható lett a saját házuk. Akkor már párom évek óta dolgozott.

Nem jelent semmit, hogy van a fiúnak, akivel ismerkedsz saját lakása, talán annyi, hogy a szülei megengedhették maguknak, hogy ezzel is támogassák a gyereküket. A párom többek között egy nagyon szorgalmas ember :) Már 7 éve együtt vagyunk :)

2011. jún. 15. 10:51
 15/30 anonim ***** válasza:

Semmivel sem különb mint az aki intézetből jött ki az államtól "ajándékba" kapott 200 ezer forinttal a kezében, hogy kezdjen új életet.

Csak a kérdésben említett ember mögött gazdagabb emberek állnak, és bőkezűbbek mint az állam.

2011. jún. 15. 10:52
 16/30 anonim ***** válasza:
Milyen ember? Szerencsés. Ennyi.
2011. jún. 15. 10:57
 17/30 anonim ***** válasza:
Mi a munkája? Csak mert a kisebbségieknek nem igazán van...
 18/30 napietus ***** válasza:

lehet, hogy örökölte, rám is hagyott egy egyedülálló nagynéném egy házat, mikor meghalt (19 éves voltam akkor). az meg, hogy dolgozik, külön jó pont. vagy a szüleitől is kaphatta a házat, amikor én férjhez mentem, én is kaptam volna, de a férjemnek már volt háza, szép, megfelelő, így inkább az árát adták oda egy kisbb lakásnak, így 1/2-ben tulajdonba kerültem itt.

szerintem nagyon rossz úton jársz, ha ezeket a dolgokat negatívumként értékeled.

29/N

19/30 anonim ***** válasza:
En 19 evesen koltoztem el a szuleimtol, kijottem kulfoldre dolgozni. 23 evesen vettem az elso hazam (igaz kulfoldon es hitelre de azota is itt elek) es a kocsim. Azota mar ferjem van es egy kisfiam es nagyobb csaladi hazba koltoztunk kozosen meg a regi kocsimat is lecsereltem egy jobbra de szerintem ebbe semmi extra nincs. Nem vagyok elkenyeztetett sem gazdag. Dolgozom hetfotol pentekig mint a legtobb ember. Ugyhogy en ebbe semmi rosszat nem latok. Ha meg orokolte a hazat valakitol az megjobb. :)
 20/30 anonim ***** válasza:
55%

Nézd, ha van egy háza, az lehet, hogy 3 millióba került, lehet hogy 30ba. Nem mindegy. Ha az ember fiatal korától dolgozik és okosan félreteszi a pénzt, akkor egy kisebb házat már akár húszéves kora előtt is megvehet. Szerintem csak pozitív, hogy ilyen ember :)

Egyébként meg több olyan ismerősöm is van, aki alá a szülők tolták a lakást, pénzt. Mert mondjuk az illető az orvosira járt, nem volt lehetősége ezeket megszerezni, a szülők viszont megengedhették. A gyerek ezt azzal hálálta meg, hogy rengeteget tanult. Értsd ahányszor ott voltam, szinte mindig elnézést kért és a könyve fölött görnyedt. Vagy ment mentőzni. Nem hinném, hogy rossz és lusta ember amiatt, hogy a szülei adtak neki mindent.

2011. jún. 15. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!