Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy a fiatalok közti kapcsolatok egyre rövidebb életűek? 18F
Figyelt kérdés
Én úgy érzékeltem eddig hogy manapság igen rövid életű egy párkapcsolat élettartama sok embernél! Vannak, akik már egy hét után lefekszenek, mások 1 vagy 2 hónap alatt megunják a másikat! Tegnap kérdezte tőlem valaki egy lány hogy mennyi ideje járok a csajommal, mire megmondtam hogy 8 hónapja, erre azt mondta hogy "Gratulálok, ez brutálisan sok időnek számít a te korosztályodban, legalábbis a szomorú átlaghoz képest!" Mi a véleményetek a dologról?2011. jún. 15. 09:55
1/3 anonim válasza:
Jól látod, hisz akik 2hónapnál nem bírnak ki többet egymással, azok ergo gyakrabban szakítanak => többet hallasz róluk.. Szomorú tény, de szerintem akik ilyen könnyen váltanak, azok nem megfelelően választanak párt, ami elég hamar előkerül, és mivel problémamegoldó képességük a nullát súrolja, inkább szakítanak. Ez az én teóriám, igaz vagy sem, ki tudja. A lényeg, hogy te maradj együtt a barátnőddel, nem kell mások életével foglalkozni.
F16
2/3 anonim válasza:
Ezért mondják az idősebbek, hogy "ne csajozz/pasizz", mert úgyis csak ez van belőle. Ebbe na korban, a tanulással többre mész, mint az ilyen 1-2 hónapos "kapcsolatokkal". Megcsalások, "szerelmi" háromszögek, fűvel-fával... és jönnek a betegségek és az abortuszok! A végén pedig krumplit sütsz a McKayals-ban, mert nem vettek fel sehová a 2-es érettségid miatt. Enjoy!
3/3 anonim válasza:
ismerek valakit, aki szinte naponta váltogatja a barátnőjét. am meg részben ez miatt, hogy ráunnak egymásra, nem akarok kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!