Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudjak vagy nincs jogom még megnyilvánulni sem?
Figyelt kérdés
VAn egy fiú az életemben,egy időben szakítottunk a párjainkkal és megbeszéltük barátok maradunk,szex is bele fér,vonzalom is megvan,kedveljük is egymást de egy időre nem akarunk komoly kapcsolatot.NA igen,de ő mint megtudtam nagyon felfigyelt az egyik lány ismerősömre,tetszik neki.Lány ismerősömnek nem,és mesélte hogy múltkor ráírt chaten.És ez nekem nagyon rosszul esik,felrobbanok.Van jogom szólni neki?Zavar nagyon is.És hogy adjam neki elő ezt a dolgot?2011. jún. 15. 09:30
21/21 anonim válasza:
nekem volt szextársam, de én soha nem kértem számon rajta semmit eszembe se jutott volna, pedig neki volt mellettem más nő is. De én tudtam, hogy csak szexre kell és kész. Ő egyszer kérte számon rajtam mikor látod egy boltba beszélgetni egy fiúval, hogy mit akarok én tőle, na ott meg is szűnt ez a féle kapcsolatnak nem nevezhető dolog. Hát ha valakinek van egy szexkapcsolata akkor attól ne is várjon többet a szexnél, se érzelem se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!