Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudjak vagy nincs jogom még megnyilvánulni sem?
Semmi jogod nincs hozzá.
Viszont amennyiben kölcsönös a vonzalom közted és a srác között, felvetheted, hogy komolyabbra fordíthatnátok a kapcsolatot, hátha téged szívesebben választana, mint azt a másik lányt.
De ha te továbbra is ezt a laza kapcsolatot akarod vele tartani, neki viszont komoly kapcsolatra van igénye valakivel, akkor számítanod kell rá, hogy előbb-utóbb talál is magának és ezzel a ti kapcsolatotok szexuális részét el is felejtheted.
Te pedig nem szólhatsz bele, hogy mikor és kit választ.
Pont az a lényege egy szexkapcsolatnak, hogy csak szex, semmi több: semmi érzelem, semmi féltékenység, semmi számonkérés.
Amire te gondolsz, az már egy rendes kapcsolat...
A valóság az hogy te most csak egy tárgy vagy. De akkor nézzük más nézőpontból: Ha mindig együtt borozgatnátok és meghallanád hogy mással is borozgat akkor ilyen hisztis lennél? Elárulom: nem :) Előttem már sokan elmondták, hogy semmi jogod számon kérni rajta semmit. De te csak azt hajtogatod hogy van de más egyéb érvet nem hallottam. Ja az a tiszteletes? Ez nem a tiszteletről szól hanem arról hogy kihasználják a tested. Akkor gondolom ez valami új prosti(féle) stílus lehet. Adom a testem te meg adod a hűséged, tiszteletedet? Nézz magadba.
Még egy utolsó kérdés: Miért kéne tisztelnie téged? Őszintén és lényegre törően :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!