Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudjak vagy nincs jogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudjak vagy nincs jogom még megnyilvánulni sem?

Figyelt kérdés
VAn egy fiú az életemben,egy időben szakítottunk a párjainkkal és megbeszéltük barátok maradunk,szex is bele fér,vonzalom is megvan,kedveljük is egymást de egy időre nem akarunk komoly kapcsolatot.NA igen,de ő mint megtudtam nagyon felfigyelt az egyik lány ismerősömre,tetszik neki.Lány ismerősömnek nem,és mesélte hogy múltkor ráírt chaten.És ez nekem nagyon rosszul esik,felrobbanok.Van jogom szólni neki?Zavar nagyon is.És hogy adjam neki elő ezt a dolgot?
2011. jún. 15. 09:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Óha,azért öngyilkos nem leszek,és igen nőből vagyok és szerintem természetes a féltékenységem.
2011. jún. 15. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:
De járni nem akarsz vele, de fenntartod a jogot (vagyis nem aakrod) hogy mással ne találkozzon, ne csókolozzon,ne szexeljen. Ez már valamit jelent,nem gondolod?
2011. jún. 15. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Szereted őt más különben nem lennél féltékeny! Semmilyen alapon nem kérheted számon, annyit tehetsz hogy nem dugtok többet.
2011. jún. 15. 10:30
 14/21 anonim ***** válasza:
ha akarsz tole valamit akkor miert nem jarsz vele? ha meg nem jarsz vele csak arra jo hogy idonkent megfektessen akkor milyen jogon tamasztasz elvarasokat?
2011. jún. 15. 10:32
 15/21 A kérdező kommentje:
De ha ez egy szexkapcsolat akkor is legyen meg a tisztelet egymás felé,ha más kell akkor ne keressen.Én így vélekedek.
2011. jún. 15. 10:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Semmi jogod nincs hozzá.

Viszont amennyiben kölcsönös a vonzalom közted és a srác között, felvetheted, hogy komolyabbra fordíthatnátok a kapcsolatot, hátha téged szívesebben választana, mint azt a másik lányt.

De ha te továbbra is ezt a laza kapcsolatot akarod vele tartani, neki viszont komoly kapcsolatra van igénye valakivel, akkor számítanod kell rá, hogy előbb-utóbb talál is magának és ezzel a ti kapcsolatotok szexuális részét el is felejtheted.

Te pedig nem szólhatsz bele, hogy mikor és kit választ.

2011. jún. 15. 11:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Pont az a lényege egy szexkapcsolatnak, hogy csak szex, semmi több: semmi érzelem, semmi féltékenység, semmi számonkérés.

Amire te gondolsz, az már egy rendes kapcsolat...

2011. jún. 15. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:
te csak dugásra kellesz neki, semmi másra. Ha csajozni akar hát megteheti,majd lesz neki még kapcsolata és te akkor repülni fogsz,mert már arra se leszel jó h kielégítsd.
2011. jún. 17. 12:33
 19/21 .Daniel. ***** válasza:

A valóság az hogy te most csak egy tárgy vagy. De akkor nézzük más nézőpontból: Ha mindig együtt borozgatnátok és meghallanád hogy mással is borozgat akkor ilyen hisztis lennél? Elárulom: nem :) Előttem már sokan elmondták, hogy semmi jogod számon kérni rajta semmit. De te csak azt hajtogatod hogy van de más egyéb érvet nem hallottam. Ja az a tiszteletes? Ez nem a tiszteletről szól hanem arról hogy kihasználják a tested. Akkor gondolom ez valami új prosti(féle) stílus lehet. Adom a testem te meg adod a hűséged, tiszteletedet? Nézz magadba.

Még egy utolsó kérdés: Miért kéne tisztelnie téged? Őszintén és lényegre törően :)

2011. jún. 17. 12:50
 20/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne elitélendő az ha két egyedülálló felnőtt ember ezt csinálja?Én nem szexelek mással minden hétvégén.És ez csak úgy működik ha tiszteljük egymás testét,de ezt csak az érti aki él ilyen helyzetben,addig úgy gondolom senki ne itélkezzen.
2011. jún. 17. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!