Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezte ezt tölem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezte ezt tölem, miközben udvarolgatott nekem?

Figyelt kérdés

(Mielött bárki bármit mondana, tudom, hogy volt egy HASONLÓ kérdésem már)

Nagy udvarlás közepedte megkérdezte tölem a srác, hogy én "tüzelö maca" vagyok-e, amire én azt mondtam, hogy z enyhe túlzás... Többet nem hozta fel azóta a srác a dolgot, de miután ezt kérdezte rám volt kattanva, utána próbált ölelgetni, meg próbálta fogni a derekomat... Ezeket pedig nem hagytam. Miért mondta ezt rám? Nem viselkedek úgy, mint egy k.urva, söt 18 éve élünk egy faluba, de ö egészen eddig engem nem is ismert.

2011. jún. 14. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
megkérdezte, bepróbálta, nem jött össze. Lehet hallott rólad valamit és azt hitte egy gyors menetre elkaphat...
2011. jún. 14. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Viszont ha egy gyors menetre akart volna igénybe venni, akkor miután ezt megkérdezte miért folytatta tovább az udvarlást?
2011. jún. 14. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!