Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit értetek "udvarlás" alatt? Mit csináljon a pasi?
Részletesen fejtsétek ki, hogy nektek mi az udvarlás, hogyan udvaroljon egy pasi, hogy sikere legyen nálatok.
Nemtudomnők ne válaszoljanak.
Nekem fontos, hogy figyelmes és türelmes legyen. Figyelmes, mert ha kérdez valamit, akkor figyeljen a válaszra is, szerintem senki sem szereti, ha nem figyelnek rá, amikor beszél. És legyen türelmes, mert nekem idő kell a szexuális dolgokhoz, nem adom magam oda rögtön az 1. héten, és bevallom, néha kicsit feszültebb vagyok, könnyebben felkapom a vizet, és ilyenkor is jól jön, ha türelmes a srác :))
Egyébként pedig legyen udvarias (pl. engedjen előre, ha bemegyünk valahova), mondjon 1-1 bókot, egyszer-egyszer küldjön egy sms-t este, látszódjon rajta, hogy tényleg érdeklem stb.
Szerintem ezek nem nagy kérések, sőt. Apró kis dolgok, de bennem például pozitív benyomást keltene.
16/L
Első sorban a külső minden. Olyan lehetséges persze, hogy te hallasz valakiről valamit, pl. egy ismerős beszél neked valakiről és neked ez alapján már lejön, hogy ez a valaki belső tulajdonságait tekintve hasonló hozzád...ilyen helyzetben el tudom képzelni, hogy nem gáz ha az illető nem egy jóképű/gyönyörű ember.
De ha elmész valamilyen diszkóba/koncertre akárhova és ott akarsz valakivel találkozni, akkor nem az alapján fogsz variálni, hogy kinek a legjobbak a belső tulajdonságai hanem, hogy kinek van szebb/nagyobb/formásabb melle vagy kinek szépen kigyúrt a teste/ki a jóképű stb. Szóval a külső az pár helyzetet leszámítva első sorban minden. Ha viszont az első pillanat után emiatt nem hátrálódik el egyik fél sem a folytatástól akkor már tényleg kevesebbet nyom a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!