Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit értetek "udvarlás" alatt? Mit csináljon a pasi?
Részletesen fejtsétek ki, hogy nektek mi az udvarlás, hogyan udvaroljon egy pasi, hogy sikere legyen nálatok.
Nemtudomnők ne válaszoljanak.
rendben, akkor visszavonom a többesszámot, de nem szoktam nézni, hogy melyik választ ki írja, és már totál idegesít ez a hozzáállás
szerintem jelzik... én pl. nem vagyok képes rá, hogy ne jelezzem, így elég hamar össze is jöttünk a barátommal a jelzések után...
de szerintem ha nem jelzik, akkor azt egyértelmű kommunikációval ki lehet azt küszöbölni, ha elmondod, hogy te teljesen őszinte leszel és tőle is azt várod, hogy ha akar valamit, akkor azt modja meg, ha látja, hogy pl testbeszédből nem érted
ez az elején nehéz, de lehet okosan csinálni
ezt a csókos dolgot szerintem sima ügyként meg lehet oldani azzal, amit mondtam, és ha utána hasonló kommunikációs alapokon áll majd a kapcsolat, az külön jó
Nálunk úgy volt az 1. "randi" után, hogy hazakísért a barátom, és meg akart csókolni. 1 hete ismertük egymást... Nekem egy csókhoz is mély érzelmek kellenek, nem tudok úgy megcsókolni valakit, hogy szimplán tetszik és szimpatikus. Tehát elhúztam az arcom és elmondtam ezeket a barátomnak. Ő megértette és utána megvárta a "jelzést" :) Amúgy a csóktól kezdve számoltuk úgy, hogy együtt vagyunk, szóval számomra az már a párkapcsolat kezdete, nem az udvarlás időszakába tartozik :$ És jól írta valaki, ha már együtt vagytok, akkor is kell kicsit "udvarolni", de úgy ideális, ha mindkét fél ugyanúgy kiveszi a részét ebből. Nálunk talán pont amiatt működik a dolog már 3,5 éve, hogy a barátom és én is ugyanúgy kedveskedünk apróságokkal egymásnak, meglepjük egymást azzal, hogy az éjszaka közepén beállítunk a másikhoz, szerelmes sms-eket írogatunk, felhívjuk egymást, ha hiányzik a másik.. Szóval ha már összejöttetek, akkor se szabad hagyni kialudni a lángot! :)
20/L, első voltam
17:27
Ez egyértelmű, hogy szerelmes sms-ek és a lány is küld, még szép, el is várom majd tőle:)
Csak nekem ez a csók dolog meg a kapcsolatot kialakítani nem megy, de én is így képzeltem, ahoyg írtátok.
Mondjuk az is jó taktika lehet akkor ha megvárom amíg a lány csókol meg, mert azt nem tudom, hogy ő mit érez, csak ha elmondja azt meg ugye nem nagyon szokásuk:D
kedves 17: 24! Eldöntöttem, nem fogsz felidegesíteni! :)
igen, elérne, ha nem lenne már barátom, és az illető nagyon ronda jól csinálná, nem lenne béna, a többit meg már asszem, kifejtettem egy másik kérdésnél
a kérdezőnek meg köszi a felvilágosítást, és hogy te nyitott vagy, drukkolok, hogy összejöjjön a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!