Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nemtudom vegkepp mi van, szerintetek?
Bármelyik lányt erősen megviseli, ha a barátja megcsalja (mert most erről van szó), pláne, ha fiúval, gondolj bele!
Azt hallottam, amúgy, hogy a melegeknek nem igazán célszerű biszexuálisokkal kezdeni, nem biztos partnerek.
Miből gondolod, hogy ha együtt lennétek, nem vágyna-e valaki másra, mondjuk egy lányra?
Bár valószínűleg nem maradnak sokáig együtt a lánnyal (így...), de ne tegyél tönkre egy kapcsolatot, neked sem éri meg!
Nagyon kedvesnek tűnsz, biztosan találsz valakit (aki tényleg meleg), aki igazán hozzád illik!
Sok sikert!
Arcon kívül nálam mindenhova adott puszi megcsalás, mivel az ilyenekben(nyak, has főleg) van valamin erotikus...
Ha jól értem, helyzeted nem éppen egyszerű. Szerintem vele kéne megbeszélned, hogy most mi van, és hozd föl a barátnő témát is, mert ebből a titkolózásból semmi jó nem fog kisülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!