Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! A duci lányok mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A duci lányok mért jönnek be nektek kevésbé? Az is lehet szép és vonzó, nem?

Figyelt kérdés
Én 19éves lány vagyok, 179cm és 91kg. Külső:Hosszú szőke haj szép arc, Vastag comb, van pocak is kerek formás popó nagy mell ami nem éppen feszes. Belső: Kedves mosolygós, nagyon tudok szeretni, hűséges vagyok. Szex: Imádom a szexet, akár napi 4is jöhetne szeretem minden részét és szeretem vadabbul, szex mellett is maszturbálok napi többször. Szerintem ezek a tulajdonságok olyanok amik egy férfinek kellenek és amilyennek egy lánynak lennie kell. A kinézetem ennyire visszatartó lenne, hogy már meg se akarnak ismerni? Normális válaszokat kérnék vagy bármilyen hozzászólást ezzel kapcsolatban. (párom van és sokaknak tettszem is, de borzasztóan kisebbségi komplexusom van, én nem tudom elfogadni magam.
2011. jún. 13. 14:00
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Itt vannak rólam a képek. Nézzétek meg légyszives és így mondjatok véleményt.[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2011. jún. 13. 18:15
 42/53 A kérdező kommentje:

[url= [link]

2011. jún. 13. 18:15
 43/53 A kérdező kommentje:

[url= [link]

2011. jún. 13. 18:16
 44/53 anonim ***** válasza:
bálna
2011. jún. 13. 18:21
 45/53 anonim ***** válasza:
nekem egyik linkre sem ad be képet....
2011. jún. 13. 18:22
 46/53 anonim ***** válasza:
2011. jún. 13. 18:29
 47/53 anonim ***** válasza:
köszönöm a segítséget! :)
2011. jún. 13. 18:34
 48/53 anonim ***** válasza:

Noss!

Átvertél minket!

Te nem vagy duci,és dagadt sem, de vékony meg pláne nem vagy!

Ez nem duciság!

Ez rádragadt kilók, amiket gyorsan le lehet adni!

Bezsírosodott a bőröd!

Ezt gyorsabban le lehet adni mint gondolnád! Csak akarat kérdése, és kis étrend változtatás kérdése!

2011. jún. 13. 18:37
 49/53 anonim ***** válasza:

Rendelj L-karnitint, HCA kapszulát, mindkettő természetes anyagokból van. Nem olcsó mulatság, de nagyon hatásos, az a "bökkenő", hogy l-karnitin mozgás előtt fél órával kell bevenni. Én megrendeltem 4 havi adagot és "kénytelen" vagyok mozogni, hogy ne vesszen kárba a pénz. :)

Orvossal meg beszéld meg hogyan tudnál lefogyni, hogyan lehetne kezelni az asztmádat. Talán még meg is gyógyulna, kutyaharapás szőrével alapon.

Ilyet rendeltem ha érdekel: [link]

2011. jún. 13. 19:39
 50/53 .Daniel. ***** válasza:
na így már más:) Nem duci vagy, inkább husis. Ami nem baj, nálam 7-es vagy, de -5 kiló és lehetsz 9-es.
2011. jún. 14. 08:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!