Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! A duci lányok mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A duci lányok mért jönnek be nektek kevésbé? Az is lehet szép és vonzó, nem?

Figyelt kérdés
Én 19éves lány vagyok, 179cm és 91kg. Külső:Hosszú szőke haj szép arc, Vastag comb, van pocak is kerek formás popó nagy mell ami nem éppen feszes. Belső: Kedves mosolygós, nagyon tudok szeretni, hűséges vagyok. Szex: Imádom a szexet, akár napi 4is jöhetne szeretem minden részét és szeretem vadabbul, szex mellett is maszturbálok napi többször. Szerintem ezek a tulajdonságok olyanok amik egy férfinek kellenek és amilyennek egy lánynak lennie kell. A kinézetem ennyire visszatartó lenne, hogy már meg se akarnak ismerni? Normális válaszokat kérnék vagy bármilyen hozzászólást ezzel kapcsolatban. (párom van és sokaknak tettszem is, de borzasztóan kisebbségi komplexusom van, én nem tudom elfogadni magam.
2011. jún. 13. 14:00
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
Figyelj,ez emberfüggő. Nagyon sok fiúnak, illetve nagyon sok lánynak csak a külső számít. Van akinek meg a belső. Ha van párod, akkor örülhetsz, mert szerencsés vagy. Mert találtál egy olyan embert, akinek mindenhogy tetszel, akinek csak a belső számít, és ebben teljesen biztos lehetsz. És ennyi elég szerintem a boldogsághoz. Ne azzal törödj, hogy mid nincs vagy miben legyél más, hanem azzal ami most van és amilyen most vagy. Ha sikerülne lefogynod, akkor meg valami más bajod lenne. Az emberek ilyenek. Van párod, szeresd, örülj hogy van neked és vigyázz rá. ennyi. (:
2011. jún. 13. 14:54
 32/53 WhiteLabel ***** válasza:
Csúnyák, Nekem nem jönnek be az ekkora sonkák, az ilyen csajokkal az a fő baj hogy nem is zavarja őket. Remélem téged igen, és tényleg teszel ellene.
2011. jún. 13. 14:55
 33/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm Sydelle, örülök, hogy vannak élő példák is elöttem és "ötletek" Megpróbálom betartani a tanácsokat. 15kg-nak kellene lemenni és akkor jó lennék. 15kg-nak mennyi az ideális fogyási ideje?
2011. jún. 13. 14:55
 34/53 A kérdező kommentje:
Igen, próbálok tenni ellene én hasonlóan nézek ki mint az a két lány amelyikről ki tettem a fotót.
2011. jún. 13. 14:57
 35/53 A kérdező kommentje:
14:54 Nagyon is igazad van köszönöm szépen, már csak magamnak kellene megfelelnem. :) A mai napon elkezdtem és nem adom fel, bizonyítok magamnak és nektek is. Valami díj kéne, hogy kitartsak addig egy 5-ös lottó főnyeremény vagy valami na akkor aztán lenne akaraterőm. :)))))
2011. jún. 13. 14:58
 36/53 anonim ***** válasza:
Ha keményen sportolsz akkor is 4 hónap kb, bár ennyit még nem fogytam.
2011. jún. 13. 14:59
 37/53 A kérdező kommentje:
Mondjuk valamit valamiért....amilyen könnyű volt ezt felszedni, olyan nehéz lesz leadni. A futást nem birom asztmás vagyok. Valami más ami fogyaszt?
2011. jún. 13. 15:01
 38/53 WhiteLabel ***** válasza:
Dobj egy mail-t válaszba elküldök edzésterveket.
2011. jún. 13. 15:04
 39/53 .Daniel. ***** válasza:
A duci lehet vonzó, a kövér disznó nem. Semmi sem lehetetlen a különbség annyi hogy valaki elhiszi valaki nem. Van egy olyan mondás hogy aki meg akarja tenni talál rá módot aki nem az talál rá kifogást - ez nálad a mozgás.
2011. jún. 13. 15:04
 40/53 anonim ***** válasza:

Ha kisebbségi komplexusod van tegyél ellene valamit. Már javasolták egy páran, hogy mozogj, foglalkozz többet a testeddel. A bűntudatodat meg ne evéssel vezesd le, vagy ha igen, akkor egyél sok zöldséget, salátát.

A fogyáshoz visszatérve, én decemberben fogytam 12 kilót, de azt úgy , hogy 3 heti napi 15-16 óra talpalós emelgetős munka, minimális alvással + a munkahelyre és haza 40-40 perc kerékpározás. Azóta nem tudom visszahízni(mondjuk nem is akarom) pedig zabálok reggeltől estig.

2011. jún. 13. 16:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!