Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A duci lányok mért jönnek be nektek kevésbé? Az is lehet szép és vonzó, nem?
Nézd én lány vagyok, szóval azt nem igazán tudom, hogy mi tetszik a pasiknak és mi nem, de én kövéren sem voltam soha magam, most vékonyan már férjnél vagyok (de a párom még kövéren (92 kg) ismert meg).
Iszonyúan kövér voltam, de sokáig nem zavart mert elkeltem mindig. (a kövért tényleg értsd kövérek 171 cm-hez voltam 103 kg). De ettől függetlenül értelmes vagyok, szép az arcom és a korombeliek közt sosem, de idősebb pasikat találtam. (akikkel a szex is jobb volt...)Jól éreztem magam.
Mindaddig ameddig a nálam is kövérebb barátnőm (168 cm/ 145 kg) egy szép nyári napon (19 éves korában) infarktust nem kapott. (előtte már nem egyszer figyelmeztették, hogy magas a vérnyomása, a cukra, de ő nem törődött vele. Csak sajnálta magát. Volt hogy hívtam kocogni, bicajozni... de ő csak ült a gép előtt és evett.
Mikor megtörtént a baj, a kórházban benn tartották, meg a műtét miatt lefogyott majdnem 40 kg, aztán mikor 2,5 hónap múlva hazaengedték ismét elkezdte felszedni a kilókat. 22 éves korában a 4. infarktus elvitte.
Nekem az ő első infarktusa is elég figyelmeztető jel volt. Nekiálltam egy kemény diétának, így ma már 81 kg vagyok. Még 5 kg szeretnék fogyni. De már így is jobban érzem magam. Nem izzadok úgy nyaranta, kapok bárhol csinos ruhákat is magamra.
Ha gondolod, írsz az e-mailomra és leírom hogy csináltam. Nagy pénzbefektetést nem igényel, és sokkal boldogabb leszel!
Ne másért akarj változni, ne is magadért! Az egészséges, boldog élet csak megér ennyit, vagy nem?
5 év története, a 1 év alatt összegyűjtött zsírpárnáimhoz 5 év kellett, hogy eltűnjenek. (s még itt ott van egy pici, de az már nem olyan gusztustalan).
Bocsi de nekem nem az ideáljaim a duci lányok, abszolúte nem vonzzanak legyenek akármilyen szééépek....kösz de nekem nem az eseteim és nem is lesznek!
Embere válogatja.
"Az is lehet szép és vonzó, nem?"
A válasz a lehető legegyszerűbb: NEM
14:33-as vagyok
Nem egy év, hanem "a 18 év alatt összegyűjtött zsírpárnáimhoz kellett 5 év, hogy eltűnjenek!"
Ezekre én azt mondanám, hogy nagydarab. Félreértés ne essék, én sem vagyok vékony, de ahogy te sem vagy elégedett a külsőddel, úgy én sem. Nekem is ez volt régen, hogy az evés volt a "boldogság forrása". Ha valami baj volt, akkor azért ettem, hogy jobb kedvem legyen, máskor az evés volt a jutalom. Most éppen egy életmódváltás közepette vagyok. Most amikor rossz a kedvem, már nem eszek, hanem sportolok. És tudod mit? Ezerszer jobban érzem magam tőle utána. Lement már rólam 8 kiló, még szeretnék egy párat. Mindez csak elhatározás kérdése. Az látszik, hogy nem vagy elégedett, már csak rá kell erre szánnod magad és utána minden sokkal jobb lesz.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!