Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nezett meg ez a srac? Azt hiszi, hogy valami rossz lotyo vagyok?
Jaj, ne tegyetek mar allandoan az alszentet. Nem kell kihivoan oltozkodni es nem fog megnezni. Meg mi az, hogy te abban erzed jol magad? Haggyad mar, evidens, hogy azt akarod, hogy mindenki stirolje a segged, foleg ha engeded, hogy tapizzanak.
Ez a "azert oltozok igy mert jol erzem magam" egy baromsag. Normalis ember nem erzi jol magat szuk ruhaban egy olyan tarsadalomban, ahol tabu a nyitott meztelenseg. Tudod miert erzed te jol magad? Azert mert bamulnak a sracok es igy novelheted az egodat.
Hidd azt, hogy bunko vagyok. Leszarom. De ez az igazsag, es ezt nagyon is jol tudod.
Csajszi, állítsál már magadon, te kérdezted a véleményeket, mindenki elmondta a sajátját, ilyen stílussal nem értem miért vársz normális választ.
Ettől függetlenül tartom magam ahhoz hogy én is megnézek egy jó csajt az utcán, és semmi nem jár a fejembe, ott a párom akit szeretek, de miért is ne nézném meg azt aki/ami szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!