Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nezett meg ez a srac?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nezett meg ez a srac? Azt hiszi, hogy valami rossz lotyo vagyok?

Figyelt kérdés
Egy miniruha volt rajtam, es az egyik srac (aki elozoleg egy bulin ram volt szallva, bokolgatott, a ruhaimat dicserte, megfogta a csipomet) ma elmentem elotte es lattam, hogy vegig nezett rajtam.
2011. jún. 13. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Jaj, ne tegyetek mar allandoan az alszentet. Nem kell kihivoan oltozkodni es nem fog megnezni. Meg mi az, hogy te abban erzed jol magad? Haggyad mar, evidens, hogy azt akarod, hogy mindenki stirolje a segged, foleg ha engeded, hogy tapizzanak.

Ez a "azert oltozok igy mert jol erzem magam" egy baromsag. Normalis ember nem erzi jol magat szuk ruhaban egy olyan tarsadalomban, ahol tabu a nyitott meztelenseg. Tudod miert erzed te jol magad? Azert mert bamulnak a sracok es igy novelheted az egodat.

Hidd azt, hogy bunko vagyok. Leszarom. De ez az igazsag, es ezt nagyon is jol tudod.

2011. jún. 13. 13:14
 12/14 A kérdező kommentje:
:))) Tudod draga szivem egy szoval nem mondtam, hogy hagytam magam taperolni, de te mindent jobban tudsz, mint mas; biztos azert van 65%-od de mindegy. En is leszarom a te velemenyed!! :))))
2011. jún. 13. 13:43
 13/14 WhiteLabel ***** válasza:

Csajszi, állítsál már magadon, te kérdezted a véleményeket, mindenki elmondta a sajátját, ilyen stílussal nem értem miért vársz normális választ.

Ettől függetlenül tartom magam ahhoz hogy én is megnézek egy jó csajt az utcán, és semmi nem jár a fejembe, ott a párom akit szeretek, de miért is ne nézném meg azt aki/ami szép?

2011. jún. 13. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Most kerdessel valaszolok a kerdesre :).Szerinted mit gondolhat magaban egy fiu akinek valaki tetszik es meglatja ilyen vonzo ruhaban ? Mi jarhatott abban a pillanatban a fejeben ??? Lassuk bele latsz e a fejunkbe :D 20F
2011. jún. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!