Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit akar jelenteni? Ha egy fiú ezt mondja nekem?
Figyelt kérdés
Nem ismer csak látásból a suliból,aztán mondta face-n h "igaz alig ismerlek,de szeretlek mint barát" Ez meg hogy?A suliban néha rám köszönt,semmi több. Akkor mégis,hogy szeretne?:O2011. jún. 13. 00:46
2/4 anonim válasza:
hehe :D Szerintem kicsit félénk, és bejössz neki, többet akarna tőled. 100%
3/4 anonim válasza:
pfú hallode,ez sokmindent jelenthet,egyrészt lehet,h komolyan gondolta,de akkor valamit hozzá álmodott vagy összetévesztett valakivel vagy udvarol,de akkor mondjuk elég gagyin,bátya
4/4 anonim válasza:
Úr Isten!Igen,biztos azt jelenti hogy el akar venni feleségül...basszus:)Hogy lehet ilyen tanácsokat adni!:)pff
Most vagy én vagyok már ehhez öreg vagy a többiek túl amatőrök de ez tudod mit jelent?Hogy egy nulla a gyerek!Mióta írunk ilyet a másiknak /feltéve hogy normálisak vagyunk agyilag/ hogy "nem ismerlek de szeretlek mint barát"????????!Hát ez a legócskább duma amit valaha hallottam,szóval így a gyerek se lehet egy nagy durranás!...
Bocs Kérdező,de most én írjam hogy igaz nem ismerlek,de szeretlek mint barát és szerintem hagyd az ilyen "nyomikat" a p*csába!?
Szeretlek mint barát..kész!:)Ezen ma biztos nem fogok túllépni!:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!