Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan megterveztem az első csókot? L/14
Már 1 hónapja járok a barátommal. Volt már nyálasabb szájra puszi, még nyelves csók nem. Pénteken lesz este szalonnasütés ahol mindketten ott leszünk. Én úgy gondolom hogy ilyen sötétben, félhomályban félrelehetne vonulni és megtörténhetne az első csók! Mi a véleményetek? Jó ötlet?
Még 1 mellék kérdés: a szájra puszinál még nem éreztem semmi izgatót csak az a tudat hogy megtörtént és boldog vagyok. Baj ez?? A nyelves csóknál más lesz?
A nyelves csók az teljesen más :D sztem jobb érzés is.De ez úgy hangzik mint ha már rögtön le akarnál vele feküdni :D
De arra egyébként még bőven ráérsz:D majd így 16-17 éves korban az ésszerű :D
De sztem az első csók az csak magától jön.Lehet hogy megtervezed de hogy ha a barátod félénkebb akkor nem biztos h működik.De majd meglátod.Álmodozni szabad :)
Nem kell azt megtervezni... Majd hozza az élet, ugy a legjobb... A szüzességeddel is annyit tervezz hogy pl. nem disco WC-ben, vagy kint a parkólóban akarod elveszíteni, hanem normális körülmények között. Pont. A többit majd hozza a helyzet.
18/L
hát nekem egy érzéki, lassú, puha, bő nyálas ajak csók jobban felizgat mint holmi pörgős "nyelves"..
de hát én ilyen vagyok:)
Amúgy szerintem nem rossz terv és nincs túl tervezve.(még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!