Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan megterveztem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan megterveztem az első csókot? L/14

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja járok a barátommal. Volt már nyálasabb szájra puszi, még nyelves csók nem. Kedden lesz este szalonnasütés ahol mindketten ott leszünk. Én úgy gondolom hogy ilyen sötétben, félhomályban félrelehetne vonulni és megtörténhetne az első csók! Mi a véleményetek? Jó ötlet?

Még 1 mellék kérdés: a szájra puszinál még nem éreztem semmi izgatót csak az a tudat hogy megtörtént és boldog vagyok. Baj ez?? A nyelves csóknál más lesz?

2011. jún. 9. 16:32
 1/7 anonim válasza:
Nemtom de én még nem csókolóztam :( 15/f
2011. jún. 9. 16:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Én se... de ami késik nem múlik :D
2011. jún. 9. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó dolog ,hogy mindketten törődtök vele ,de nem olyan nagy ügy én egyszer csak úgy éreztem hogy kéne aztán a szememmel lekértem barátnőmtől az engedélyt és ment ;) Másabb mint a szájrapuszi mélyebb érzést ad :P

18/F

2011. jún. 9. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne tervezd meg. Annál jobb nincs, amikor váratlanul történik meg.. hidd el nekem

19N

2011. jún. 9. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, hogy magától történjenek a dolgok, amúgy csak a nyelvedet átdugod a másik szájába, persze nem a torkáig, csak egy kicsit, közben a nyelvetekkel körkörös mozdulatokat tehettek. :)
2011. jún. 9. 16:41
 6/7 anonim válasza:
Persze h megtervezted hisz ez számodra teljes új
2011. jún. 9. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Még korai ez neked. Egyelőre maradj a puszinál... ha azt akarod, hogy majd jó legyen az első csók.
2011. jún. 10. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!