Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek pasit? Jó lenne, ha nem a legszegényebb rétegből való lenne, és helyes és rendes fajtát szeretnék. Hol keressem?
Elég nehéz azért így ismerkedni, hogy a tehetősebb srácokat keresed. Nehéz kiszűrni, hogy aki jobban el van eresztve, normálisan viszonyul-e a nőkhöz, mert az a tapasztalatom, hogy a fullgazdagok ki is használják a pénzből származó előnyeiket.
Én nem sorolom magam a gazdag kategóriához, de szerencsére olyan munkám van ami elég jól jövedelmez így tudok félretenni. Viszont az első néhány randira, gyalog megyek a lányért, sétálgatunk, szóval nem túl pénzszórós randikat szoktam szervezni éppen azért, hogy az illető lány ne a pénzért legyen velem, hanem magam miatt. Jó, igaz étterembe meghívom mindig a randialanyokat. Ha pedig állja a sarat és ennek ellenére még akar velem találkozni, akkor túljutott a próbán, és tudom, hogy rá lehet alapozni egy komoly kapcsolatot. De az esetek többségében sajnos a pénzéhes csaj kategóriába botlom. Plussz olyan is van, hogy vagy én nem vagyok szimpi a számára, vagy ő nem szimpi nekem.
Próbáld meg az ismerkedést szórakozóhelyen, kávézókban. Jobbat nem tudok javasolni.
Amúgy van a baráti társaságomban egy hasonló felfogású lány, mint te. Vagyis a felfogása ilyen volt, hogy ő csak pénzes pasit akart. Viszont találkozott egy szegényebb sráccal, egymásba szerettek, és már 4 éve együtt élnek, és náluk boldogabb párt még soha nem láttam! Még 4 év után is imádják egymást! A pénz nem minden, majd Te is rá fogsz jönni, csak még fiatal vagy! De addig sok sikert a jelölt kereséséhez! 28F
Hát azért egy olyan kijelentés után,hogy "ne legyen szegény,mert akkor nem tud elvinni étterembe,koncertre stb..",én csak nem mondanám,hogy nem a pénzen van a hangsúly. Nekem volt már barátom gazdagabb és szegényebb családból is és az egyedüli ok,amiért azt mondom,hogy olyan barátot szeretnék,aki ne legyen túlzottan szegény(értsd jól: legyen olyan akinek megvan a mindennapi kenyere és mindig megtudja venni magának a legfontosabb dolgokat),az az,hogy nem szeretném,hogy kisebbségi komplexusa legyen.Az exem mindig rosszul érezte magát amiatt,ha épp nem tudott meghívni valahova,vagy azért mert nem tudott nagy ajándékokat venni nekem.Hiába mondtam neki,hogy nekem nincsen szükségem erre,szeretem és nem érdekel ez,rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra.Tehát nem azért,mert nem tud elvinni étterembe és nem tud nekem ajándékot venni!!Nem mondom,hogy nem örülök néha egy szál rózsának,vagy hogy elhívnak moziba,de sose szerettem és sose engedtem,hogy helyettem fizessenek.Még akkor sem,amikor egy olyan sráccal voltam együtt akinek a családja is pénzes meg már eleve ő maga is dolgozik és sokat keres.
Csodálkozom,hogy nem kaptad a kritikák tucatjait,azért mert egy "pénzéhes kis qrva vagy". Máskor persze folyton ez a téma..most miért nem?!
Mindegy,nem az én dolgom.De remélem egyszer beleszeretsz egy nagyon szegény srácba és megtanulod,hogy nem minden a pénz.(ahogy az egyik előttem szóló írta)
21L
És elhiszem,hogy nem vagy az a tipikus pénzéhes kis liba,de akkor meg nem kellett volna azt írnod,hogy "legyen pénzés különben nem tud elvinni ide oda..".
19:04
Nem kérek a rossz kívánságokból, de ki kell ábrándítanom titeket: szeretek egy szegény fiút már évek óta, aki észre sem vesz, mert egy másik csajt szeret, akiről amúgy mindenki azt mondja, hogy csúnya, egoista és rossz alakja van, és logikusnak tartanák, hogy ő engem szeressen. DE ő nem, mert nagyon elvarázsolt! Úgyhogy azért is vagyok iylen, mindennel amkülsőre koncentrálni, mert az nem szeret, akit én igen, halálosan! És lehet, hogy ti ezt nem értitek, de nekem ez nagyon fáj!
Ezért is szeretném őt elfelejteni. Sokan írták, hogy ezt egy másik pasival kellene...
Nem a csaj hibája, hogy ekkora szakadék van az emberek társadalmi helyzete.
Amúgy én is remélem beleszeretsz egy szegény srácba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!