Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek pasit? Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek pasit? Jó lenne, ha nem a legszegényebb rétegből való lenne, és helyes és rendes fajtát szeretnék. Hol keressem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:
Miért lenne kevés? Egy csomó modell magasabb, mint én és 40 kg...és sokan mondják rájuk h szépek és álompasijuk van.
2011. jún. 12. 17:57
 22/77 anonim ***** válasza:
65%
Rendes kapcsolatot keresel vagy neked elég a szex is? Hol laksz?
2011. jún. 12. 17:57
 23/77 anonim ***** válasza:
56%
hol laksz?
2011. jún. 12. 17:58
 24/77 anonim ***** válasza:
56%
Ugyan már, ne vedd magadra, amit ezek a hülye barmok írnak! Biztos nagyon jól nézel ki!
2011. jún. 12. 17:58
 25/77 anonim ***** válasza:
71%

Bulikban, ahol van belépő. Én ott találtam normális arcokat régen, ahol nincs belépő, elég lepukkant pasik vannak.

Nekem is hasonlóak az elvárásaim, mivel már volt szerencsém rossz körülmények között élő fiúhoz, akivel nem éreztem jól magam több okból kifolyólag.

Az anorexiásra annyit, hogy én 170cm magas vagyok és 52 kg, teljesen meg vagyok elégedve az alakommal és ahogy észrevettem mások is. Mivel a súly a csontozattól is függ, de legközelebb ne lóg biológia óráról:P

2011. jún. 12. 18:00
 26/77 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon gyerek vagy még... majd pont te fogsz beleszeretni a szegény, csóró srácba, de olyan nagyon, akinek egy vasa sem lesz....akkor majd rájössz, nem minden a pénz.

21/L

2011. jún. 12. 18:02
 27/77 anonim ***** válasza:
56%
Jah és ha sok pénzed van csinálj házibulit, akkor gondolom majd tódulnak a korodbeli jóképű pasik.:)
2011. jún. 12. 18:03
 28/77 A kérdező kommentje:

Hát..a rendes kapcsolatok híve vagyok, tudniillik egy alkalmi kapcsolatban a pasi csak egy olcsó nőnek néz. Én azt szeretném, hogyha a szenvedély mellett a barátom lelkileg is odafigyelne rám és nem nézne le, hogy: buta nő. A neten is ez a baj: az első kérdés rögtön h van kedved egy éjszakához? Ez nekem nem elég!

Én szeretetre, törődésre, gyengédségre és szenvedélyre vágyom. És szerintem sokan mások is.

29/77 anonim ***** válasza:
A 165 cm-hez kb az 50-60 kiló az, ami normálisnak számít... A 47 kevés, bár sokan vannak akiknek a soványka lányok jönnek be, szóval ha te jól érzed magad így nem gond. Az viszont látszik, hogy el vagy kényeztetve és még éretlen is vagy, ez nagyobb gond lehet, de többnyire megtalálja a zsák a foltját, fiúk is vannak ilyenek. Ha ennyire ez számít neked olyan helyen ismerkedj, ahová többnyire gazdagabbak járnak szórakozni.
 30/77 anonim ***** válasza:

hopsz egy j lemaradt, szal ne lógj

20N

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!