Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek pasit? Jó lenne, ha nem a legszegényebb rétegből való lenne, és helyes és rendes fajtát szeretnék. Hol keressem?
Bulikban, ahol van belépő. Én ott találtam normális arcokat régen, ahol nincs belépő, elég lepukkant pasik vannak.
Nekem is hasonlóak az elvárásaim, mivel már volt szerencsém rossz körülmények között élő fiúhoz, akivel nem éreztem jól magam több okból kifolyólag.
Az anorexiásra annyit, hogy én 170cm magas vagyok és 52 kg, teljesen meg vagyok elégedve az alakommal és ahogy észrevettem mások is. Mivel a súly a csontozattól is függ, de legközelebb ne lóg biológia óráról:P
Nagyon gyerek vagy még... majd pont te fogsz beleszeretni a szegény, csóró srácba, de olyan nagyon, akinek egy vasa sem lesz....akkor majd rájössz, nem minden a pénz.
21/L
Hát..a rendes kapcsolatok híve vagyok, tudniillik egy alkalmi kapcsolatban a pasi csak egy olcsó nőnek néz. Én azt szeretném, hogyha a szenvedély mellett a barátom lelkileg is odafigyelne rám és nem nézne le, hogy: buta nő. A neten is ez a baj: az első kérdés rögtön h van kedved egy éjszakához? Ez nekem nem elég!
Én szeretetre, törődésre, gyengédségre és szenvedélyre vágyom. És szerintem sokan mások is.
hopsz egy j lemaradt, szal ne lógj
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!