Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituált vagyok, belém szeretett egy kuncsaftom, engedjek a kísértésnek?
24 éves vagyok, a fősuli alatt kezdtem ezt a munkát, a szóban forgó férfi azóta "udvarol" nekem és elejétől kezdve hatalmas borravalókat hagyott nálam, ezzel is jelezve, h törődik velem.
Most megkért, hogy a kedvéért hagyjam abba amit csinálok, mert szeret és azt akarja, hogy ne kelljen ezt csinálnom, költözzem hozzá...
De jó vége lesz ennek, nem lenne jobb megtartani a "függetlenségem", anyagi stb.???
El tudja felejteni mit csináltam?
Nagy bölcs embernek tartalak Titeket!
Örülök, hogy vannak ilyen segítőkész, jó emberek is!!!
KÖSZÖNÖM!
Utolsó válaszadó!
Ezt az igazán nehéz eldöntenem, mert mást mond az eszem és a szívem is!:S
Feltétlen megírom!!!
Nagyon köszönöm MINDENKINEK!
Nah mi újság,hogy döntöttél?Remélem a pasit választottad!
Szép napot és boldog "új"életet
Sziasztok!
Örülök, h van, aki érdeklődik!
Már három hete lakom a párommal!!!
És most "munka nélküli" vagyok. De egyenlőre nem is akarok dolgozni menni, próbálok magamhoz térni és mivel a páromnak most lesz egy hosszabb szabadsága utazgatni megyünk!:DDD Azt még nem tudjuk hova, de nem lesz gond eldönteni!:P
És nagyon szerelmes vagyok, emellett élvezem, h valaki engem is szeret és a tenyerén hordoz! CSODÁLATOS érzés!!!
Nagyon jól döntöttél.Gratulálok,nagyon sok boldogságot neked.Utazzatok amennyit csak tudtok.Üdvözöllek új életed kezdetén.
Ez egy teljesen regénybe illő történet és hálistennek a főhős jó helyzetbe került,ez a történet sok embernek segíthetne,hogy mikor kell változtatni.
Nagyon hasonlít a sztori a Lányom nélkül soha filmre,csak ott a nő szenvedett a férje miatt,te Hálistennek nem.És ott is hepi end lett vége.
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!