Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituált vagyok, belém szeretett egy kuncsaftom, engedjek a kísértésnek?
24 éves vagyok, a fősuli alatt kezdtem ezt a munkát, a szóban forgó férfi azóta "udvarol" nekem és elejétől kezdve hatalmas borravalókat hagyott nálam, ezzel is jelezve, h törődik velem.
Most megkért, hogy a kedvéért hagyjam abba amit csinálok, mert szeret és azt akarja, hogy ne kelljen ezt csinálnom, költözzem hozzá...
De jó vége lesz ennek, nem lenne jobb megtartani a "függetlenségem", anyagi stb.???
El tudja felejteni mit csináltam?
Ez jó! :DDD
Nagyon, észben tartom!!!
Hat ha mar regebb ota ismered a pasit, es gondolsz is ra, varod hogy mikor menjen hozzad, akkor koltozz oda hozza!!!! Hagyjal fel ezzel az elettel, es kezdjel el normalis eletet elni. Mar gondolom annyira hozzaszoktal a "munkadhoz", hogy emiatt felsz, felsz a normalis elettol. Es talan onbizalmad sincs, hiszen azt irod ertelmisegi korokben mozog. Hat te is ertelmisegi vagy.
Talan evek multan azt mondod majd, hogy milyen igaz ez a mondas minden rosszban van valami jo. A munkad a rossz, es a pasi aki kivett ebbol o a jo. Koltozz oda hozza!!!! Minden jot neked, es hidd el szerencsed van! Pakolj, menj es ne nezz hatra!!!
Még gondolkodom, de mindenképp megírom, hogy döntöttem, bár azt hiszem vhol már tudom a válaszom...:D
Neked is köszi a bíztatást, sokat segített MINDENKI!!!
Nézd az élet azért van hogy, minden kipróbáljunk :)
Most 1 próbált meg ér... mond mit veszíthetsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!