Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt? (kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? (kérdésed rövid, blablabla)

Figyelt kérdés

Már egy ideje tetszik egy srác,de nem csak úgy,hogy jajj de jól néz ki,és tetszik,hanem ilyen megmagyarázhatatlan érzés fog el amikor meglátom.Nem szerelmes vagyok,mivel nem is ismerem annyira még,de amikor meglátom,vagy akár csak egy képen nézem,akkoris jön az a húú érzés,és olyan szintű kisugárzása van,hogy csak na!!:) Mindig is voltak olyan pasik,akik tetszettek,és tényleg nagyon jól néztek ki,de ő más.Teljesen más.Egy pasi se fogható hozzá.Nézzen ki bárhogy is.

Mi ez az érzés?:)Nem értem....

2011. jún. 10. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Vonzalom, fellángolás, nevezd, aminek akarod. Mindig ezzel kezdődik.
2011. jún. 10. 21:01
 2/4 TOMAtm ***** válasza:
aztán jön a pofáraesés mert nem ő a herceg fehér lovon...ez van,mindenkinek van egy álma,de összetörik amikor megszólal.
2011. jún. 10. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

azért mert egy nyugodt emberről van szó akin nem látod azt h ideges lenne vagy zavarban lenne, vagy problémája lenne, hanem magabiztos és türelmes, és MEGNYUGTATÓ a jelenléte a számodra....megnyugszol ha végre látod!

Egyébként, ki ő, hány éves, hol szoktatok találkozni??

2011. jún. 10. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megismerni. Szerintem csak jól sülhet ki a dolog. Ha olyan mint amilyennek elképzeled, főnyeremény. Ha nem, akkor pedig nem vágysz utána feleslegesen. Nem írtál életkorokat, de elég érettnek és intelligensnek tűnsz a kérdés alapján. :) Sok sikert!
2011. jún. 11. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!