Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért van mellbimbójuk?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 18:13
11/17 anonim válasza:
"Uram Isten,ez milyen hülye kérdés.A lányok miért szőrösödnek?"
Klima. Alkalmazkodnak a helyi idojarashoz. A kerdes meg egyaltalan nem hulyeseg, a noknel adott a haszna a mellbimbonak, de a ferfiaknal csak van. Igy jogosak a ketelyek. Konkret magyarazat nincs erre, sokan a korai fejlodesi szakasznak tudatjak ezt be, mivel eleinte mindenki unisex es csak kesobb jonnek elo a nemi valtozasok.
12/17 anonim válasza:
Mert vannak ugyanolyan kromoszomaink.A nok XX es mi XY vagyunk,az X mind2ben ott van.
13/17 anonim válasza:
Kérdezd Istent, írj rá FBn vagy tudomis én.
Itt az email cime ha kell, multkor dumáltam vele, kurv@nagy arc b@ze: god007@godnet.god
14/17 anonim válasza:
azt amúgy én is hallottam, hogy magzatként bizonyos ideig mindenki lány
és utána alakul ki a fiúk nemi szerve, ha fiú lesz
gondolom a mellbimbó a nemiség kialakulása előtt alakul ki
15/17 anonim válasza:
először mindenki így van az anyaméhben, és a nők fejlődnek tovább, így lesz nagyobb a mellüók. mármint úgy fejlődnek tovább h nem úgy hgoy több ideig hanem továbbfejlődik nekik. ilyen. a lányoknak miért puncijuk van? nem lhet megmagyarázni. ez van. amúgy meg kell a szoptatáshoz.
16/17 anonim válasza:
azért,hogy ha később búza lesz belőle akkor már csak a kis kukacát kell levágni meg egy kis szilikon a mellbe és kész. nem kell még külön bimbót csinálni neki.
17/17 anonim válasza:
azért hogy a nök birják szopkodni...D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!