Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a pipa szo?
Figyelt kérdés
NEm cigi ertelemben!2009. márc. 20. 14:06
1/11 anonim válasza:
Szexuális értelemben a férfi orális kielégítésére szokták mondani. Magyar ha a férfi nemiszervét szájjal valaki (nő, vagy férfi) elégíti ki. Hú de szolíd voltam!
2/11 anonim válasza:
Valóban szolíd voltál. :) Blow job, szopás...
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltatok.De akkor mér írta az a pasi akit szeretek ezt msnen?talán ő is érez irántam valamit?
2009. márc. 20. 14:39
4/11 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem valami szépen szólva...leakar szopatni. bocs a kifejezésér. :D
5/11 anonim válasza:
ha az ismerkedés kezdetén a pipázásra gondol, akkor max szexuális vágyat érez irántad, azt meg jó messzire kerüld el
6/11 anonim válasza:
jelentheti a dohányzásnál... vagy vizipipa.
de lehet a pénisz is.:D
vagy akármi, amit egy agyas kitalált és a többi vitte tovább:)
8/11 A kérdező kommentje:
Hát kérdeztem valamit,hogy hogy írják és azt írta,hogy nem mondja meg csak egy pipáért.és megkérdeztem hogy mi az és nem mondta meg.De az előbb az derült ki,hogy nem is biztos,hogy ő írta azt hanem az egyik haverja.már teljesen összezavart a pasi és nem tom h mit akar tőlem,de nekem meg tetszik.
2009. márc. 20. 19:02
9/11 anonim válasza:
:D Azt akarja hogy pippantsd le..szopjál,és akkor elárulja a választ.Kicsit paraszt!:D
10/11 anonim válasza:
tuti ő volt és régen szopták le, intelligens egyén lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!