Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú szempilla fiúknak jól áll?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 22:05
1/9 Joco901019 válasza:
Nekem gyárilag hosszú szerintem hát ezen még nem gondolkoztam. :) Miért kérded?
2/9 anonim válasza:
Nem, vágd le 1 mm-re! Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
3/9 anonim válasza:
Majd pont a szempillája hosszúságát fogom nézni...
Hogy enyhítsek az offon: Még sosem néztem a szempillákat, de, ha szembejönne velem egy pici, babaarcú cukifiú, nem bánnám, ha nagy szempillái lennének. Tündérkeee *-*
De, ha elfogadsz egy tanácsot, ne a szempilláddal akarj csajokat hódítani. :D
4/9 anonim válasza:
Csak nem műszempillákat akarsz?
Ha azt mondjuk jó, akkor tetetsz fel?
5/9 anonim válasza:
igen,de csak akkor ha minimum 20centis egyébként nem
6/9 anonim válasza:
Ha nem hosszabb a szempillája mint egy lánynak akkor miért ne?
7/9 anonim válasza:
Szerintem szexis legalábbis nekem néha megtetszik egy fiú amikor hosszabb ilyen göndör szempillája van gyárilag.
8/9 anonim válasza:
Naná, az egyik fiúismerősömnek hosszú és sötét, őrjítő a tekintete!
9/9 gusztika87 válasza:
Nekem is nagyon hosszu szempillaim vannak, sot meg gondor is, a lanyok sokszor nagyon irigyek! :D de tetszik nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!