Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan, akinek nem teszik...

Van olyan, akinek nem teszik a hosszú, dús szempilla?

Figyelt kérdés

valaki "beszólt",hogy félelmetes a szempillám, és,hogy nem valami szép..

pedig egyáltalán nem műszempilla, csak spirál..

2011. aug. 21. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mutatnál képet a szempilládról?
2011. aug. 21. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor tud ronda lenni (bár nem csak a hosszú, hanem bármelyik) ha egy kiló szempillaspirál van rajta, na az tényleg csúnya és félelmetes is. De ha neked szépen van sminkelve, akkor vagy irigy, vagy 100ból 1 akinek nem tetszik. Én örülnék hosszú szempilláknak az biztos. 21/L
2011. aug. 21. 22:10
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

itt van egy kép, kb ilyen szokott lenni

2011. aug. 21. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normálisnak tűnik a szempillád, mármint nekem ennél sokkal hosszabb van és dúsabb is, spirál nélkül, mégsem szól be senki még ha spirálozok se.

A műszempilla az ami ronda szerintem, sosem természetes és nem tud szép lenni mert látszik hogy nem a sajátja az illetőnek.

2011. aug. 21. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon szépek a szemeid és a pillák is:) no para
2011. aug. 21. 23:09
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi :) mindenkinek ment a zöld
2011. aug. 21. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondhatom, hogy mi ezt leszarjuk, hacsak nem tényleg feltűnően szarul van megcsinálva
2011. aug. 22. 07:37
 8/8 anonim válasza:
100%
ne feledd: ami neked zöld, az lehet nekem is!
2011. szept. 11. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!