Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú szempilla tetszik a lányoknak?
Figyelt kérdés
Elég hosszú a szempillám (sőt, nagyon hosszú). Sokszor mondták már, hogy szép a szemem, azt pedig még többször, hogy "úúú, milyen hosszú szempilláid vannak". Ez most jó, vagy rossz? Vagy egyszerűen a "kit érdekel" kategóriába való? Ja és természetesen fiú vagyok.2009. júl. 11. 06:48
2/10 anonim válasza:
nekem nem nagyon,bár lehet h.neked jól áll..nekem az olyan feminin-né teszi az arcot...bocsi(
de tényleg arcfüggő..
4/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nőies az arcom, sokan mondták hogy jóképű vagyok :)
2009. júl. 11. 12:40
5/10 anonim válasza:
az én páromnak is hosszú a szempillája és húúú de nagyon teccik :)
6/10 anonim válasza:
Nekem nem jön be ha egy férfinak hosszú a szempillája...lehet neked jól áll, de nekem nem szokott bejönni... Az olyan nőies...:S
7/10 anonim válasza:
dehogy nőies, arcfüggő valóban, de nekem speciel egy fejete hajú, kék szemű , finomabb stílusú srácnál tud nagyon bejönni, sztem izgató. Na meg nem attól férfias ám egy fiú ha szaga van és igénytelen, nem tudom honnan jön ez a hülye ötlet hogy a szempilla nőies lenne. Miért ne lehetne egy fiúnak is szép finonom arcvonása pl?
8/10 anonim válasza:
szerintem nagyon is aranyos tud lenni:D
főleg ha sűrű is és fekete...hmmm:)
10/10 anonim válasza:
esküszöm szívügyemnek érzem, hogy megnyugtassalak, ez számomra a toplistás szexi dolgok közé tartozik egy pasiban... nagyon nehezen lehet ellenállni a hosszú szempilláknak... hidd el hogy szerencsés vagy, én biztos rögtön letámadnálak :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!