Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki már kipróbálta a webcam szexet?
véleményeket várok fiúk és lányok részéről. milyen volt? ismeretlen volt a csaj/pasi akivel csináltad? hogy kezdődött, mit történt stb..
előre is köszi.
első kettő tájparaszt.
harmadik, köszi az értelmes választ.
Most mégis mit vársz mit meséljenek neked?
Mert én max valami ilyet tudnék elképzelni: "ráírtam már több száz csajra hogy valaki megnézze mennyire szánalmas vagyok hogy mutogatom ahogy verem a brém.végre pajkoskiscica18 megengedte hogy bekapcsoljam neki a webkamot, de sajnos neki nem volt így csak képet küldött.jól nézett ki, viszont az annyira nem amikor viszontláttam ezt a csodás élményt a youtube-on."
Szánalmas hogy annyi sem jut neked hogy élőbe szexelj :D
Barátommal most vagyunk egy éve együtt. Sajnos 2 hete távkapcsban élünk és ha minden igaz akkor még sokáig,mert kiköltöztem nyelvet tanulni külföldre... gondoltam rá h webcam sex hasonlók, de ő nem szeretné :(
20.L
ohh.igen.szánalmas h a bnömet 2 hónapja nem láttam és igen, szánalmas h emiatt nem tudok vele élöben szexelni...
hülyegyerek, gondolkozz mielött irsz vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!