Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalak vannak, ahol magyar lányok is "dolgozhatnak" webcam"modellként"?
Olyan webcamos oldalakat keresek, ahol magyar lányok is dolgozhatnak. Például van 3 olyan webcamos oldal, ahol dolgozhatnak magyar lányok, de magyarországon nem lehet őket nézni. Csak nem jut eszembe ezeknek az oldalaknak a neve. Azt hiszem az egyik p24, vagy p4, nem tudom, de nem találom.
Egyébként egy ilyen oldalon már fent vagyok, de sajnos nagyon rossz a bevétel. Ha 500 Ft-ot össze is tudok hozni egy nap alatt, annak a fele az oldalé, akkor nekem csak 250 Ft-om van. Ezért érdekelne más ilyen webcam/sexchat oldal is. Csak nem találom google-n azokat az oldalakat, ahova a mostani weblapon velem együtt dolgozó lányok is fent vannak.
Ige, első, azt hiszem az az egyik olyan oldal, amiről én beszéltem, csak azzal az a baj, h fizetős. Mármint előadóként is kell fizetnek az oldalnak, h ott dolgozhass. :S Úgyhogy az nem olyan jó.
Második, nagyon vicces vagy :-)
Google nem a barátom, hanem a legjobb barátom. :-)
Mind az 5 magyar szexchat oldal megvan és regizve is vagyok. Csak én inkább olyan oldalt szeretnék találni, ahova magyar lányok is mehetnek dolgozni, de Mo.-ról nem lehet őket nézni. Tudom, h van ilyen, csak nem találom, mert tőlünk nem lehet nézni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!