Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki csalta már meg a párját? És milyen okból?
Az exem azért csaltam meg, mert megismertem valakit, aki sokkal kedvesebben bánt velem és törődött az érzéseimmel, ő viszont csak bántott, igazi lelki terrorban tartott, ezért is lett vége köztünk
a mostanit azért csaltam meg, mert bár ő kapcsolatnak nevezi, cseppet sem az...az idő nagy részében magasról tesz rám, nem keres, nem válaszol az üzeneteimre, 2-3 hetente találkozunk 1-2 órára, szex viszont akkor sincs mindig, 9 hónap alatt 3x feküdtünk le... ez nekem nagyon nem elég
21/L
az én barátom is pont ilyen mint a tiéd, 21/L..... :/
19/L
Én is megtettem.Együtt éltünk már meg minden..de a helyi cukrászdába sem vitt el 3év alatt...sosem törödött velem,sirtam alatta szexközben és csöppet sem zavarta,majd jött a bátyám haverja igaz két alkalom attán voltam vele együtt,de segitett kizökkenteni a kapcsolatbol,elhagytam elköltöztem,és két hét mulva megismertem a jelenlegi párom.Nyaralást tervezünk már Horvátországba és 1éve együtt.Öt sosem csalnám meg.
22L
Férfiként ég a pofámról a bör, hogy milyen Férfiak vannak.
Ha magamból indulok ki, akkor ez elképzelhetetlen, bár talán kicsit túlfütöttebb vagyok a kelleténél és egy kis perverzió is van a dolgokban, de pont ezek füszerezték meg annyira a kapcsolataimat, hogy a mai napig ragaskodnának az exeim és tudom nem szép, de az egyik volt barátnöm velem csalta sokáig a férjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!