Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki csalta már meg a párját?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki csalta már meg a párját? És milyen okból?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 09:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én.Mert nem volt köztünk szex pár év elteltével,de mondhatni semennyi.
2011. jún. 7. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ugyan abbol az okból amiért az elözö. Kb 1 éve már nem volt semmi szex közöttünk.
2011. jún. 7. 09:49
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Hú az durva :D Nálunk a havi egy alkalom megvolt azért...asszem - rég volt ez már
2011. jún. 7. 09:51
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Az exem azért csaltam meg, mert megismertem valakit, aki sokkal kedvesebben bánt velem és törődött az érzéseimmel, ő viszont csak bántott, igazi lelki terrorban tartott, ezért is lett vége köztünk

a mostanit azért csaltam meg, mert bár ő kapcsolatnak nevezi, cseppet sem az...az idő nagy részében magasról tesz rám, nem keres, nem válaszol az üzeneteimre, 2-3 hetente találkozunk 1-2 órára, szex viszont akkor sincs mindig, 9 hónap alatt 3x feküdtünk le... ez nekem nagyon nem elég

21/L

2011. jún. 7. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Én csak szimplán azért mert nem igazán voltam szerelmes, de elhagyni nem mertem, mert egy agresszív állat volt, és zsarolt, hogy ha elhagyom öngyilkos lesz, de lehet előbb engem öl meg. Féltem tőle, így vele maradtam, de közben mást szerettem. Szerencsére 2,5 év után egy részeg éjszakáján kimondta a megmentő szót amire vágytam, elhagyott... azóta 3szor próbált meg öngyilkosságot, de szerencsére ez már nem az én bajom. 23L
2011. jún. 7. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem igazán figyelt rám szex közben,ő kívánta a szexet én már nem,és elegem lett az 5 perces menetekből és utána alvásokból.Sokat lógott a haverokkal,velem meg nem.
2011. jún. 7. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

az én barátom is pont ilyen mint a tiéd, 21/L..... :/

19/L

2011. jún. 7. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Szeretnek huseges lenni, de valahogy nehez, mert akikkel egyutt voltam eddig kevesek voltak.. minden teren!!! A mostani paromat viszont sosem csalnam meg:)
2011. jún. 7. 10:22
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Én is megtettem.Együtt éltünk már meg minden..de a helyi cukrászdába sem vitt el 3év alatt...sosem törödött velem,sirtam alatta szexközben és csöppet sem zavarta,majd jött a bátyám haverja igaz két alkalom attán voltam vele együtt,de segitett kizökkenteni a kapcsolatbol,elhagytam elköltöztem,és két hét mulva megismertem a jelenlegi párom.Nyaralást tervezünk már Horvátországba és 1éve együtt.Öt sosem csalnám meg.

22L

2011. jún. 7. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Férfiként ég a pofámról a bör, hogy milyen Férfiak vannak.

Ha magamból indulok ki, akkor ez elképzelhetetlen, bár talán kicsit túlfütöttebb vagyok a kelleténél és egy kis perverzió is van a dolgokban, de pont ezek füszerezték meg annyira a kapcsolataimat, hogy a mai napig ragaskodnának az exeim és tudom nem szép, de az egyik volt barátnöm velem csalta sokáig a férjét.

2011. jún. 7. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!