Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy meleg vagyok?
Meleg srác vagyok. Elmondjam a legjobb barátomnak, aki nem sejti. Félreérthető, mert barátnője van és azóta nem lógunk együtt annyit, ezért azt is hiheti, hogy féltékeny vagyok, pedig nem érzek iránta semmit.
F/18
Egyetértek az elöttem szólokkal!
Első sorban azt mérlegeld,hogy a srác milyen,és hogy áll hozzád.Úgy értem hogy fel tud e dolgozni egy ilyen informáicót.
Nekem van egy olyan barátnőm,akiről pl tudom hogy biztos megértené ha arról lenne szó:)Olyan mint a testvérem..
Szóval,mindenképp írd majd le hogy dönöttél:)
és Hajrá!!
Szerintem még mindig jobb, ha olyankor mondod el neki, amikor van barátnője, mint amikor nincs, mert még azt hiszi, hajtasz rá.
Amúgy szerintem is gáz, ha emiatt nem barátkozik veled, de akkor azt hiszem, nem is kár érte...
De valójában azt is teheted, hogy nem mondod meg, elvégre senkinek semmi köze a magánéletedhez.
Jaj, eddig úgy voltam vele, hogy elmondom, de most elbizonytalanítottatok. Nem tudom, hogyan reagálna erre, lehet elárulna, akkor pedig vége az életemnek.
(nem lehet ő is meleg, barátnője van)
Szerintem hagyd a fenébe, nem kell ezt bejelentened neki.
Ő tán közölte veled egy szép napon, hogy "figyi, a lányokat szeretem"...? :)
Viszont kérdem: van-e másvalaki, akivel tudsz beszélni erről, mert hogyha nincs, és feszít téged belülről, az éppúgy nem jó, mint hogyha elmondod és rosszul reagál. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!