Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt költöttél eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt költöttél eddig prostikra?

Figyelt kérdés
:)
2011. jún. 6. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
43%

ma 18:18

Hol? Mikor?

engem a neved sem érdekelne hidd el.

2011. jún. 8. 18:38
 62/71 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondjátok már neki h legyen barátnője XD sajnálnám a csajt.

Azt azért meg kell hagyni h nálad érzelmi intelligencia zéró XD

2011. jún. 8. 18:41
 63/71 A kérdező kommentje:
18:41 - Ebben egyetértünk :D ezt soha nem is tagadtam
2011. jún. 8. 18:43
 64/71 anonim ***** válasza:

semennyit, nő vagyok , szóval bocsi az offért.

te tényleg ennyire nem vágysz se törődésre, se szeretetre, ölelésre, puszira, meg arra az érzésre , hogy milyen az ha valaki úgy imád ahogy vagy mindenestől??

Csak kérdezem, ahogy látom elég őszintén és józanul válaszolsz mindenre sértődés nélkül:D

Én elképzelni se tudom , hogy lehet nem akarni ezeket a dolgokat.

Viszont ... érdekelne amúgy, hogy zajlik egy ilyen ? Szoktatok beszélgetni? vagy miután vége felöltözöl és spuri kifele?:D Hány csajjal voltál eddig?

Amúgy nem ítéllek el félre ne értsd, ha találsz valaki olyat aki megfog(ne vesd el ennek a lehetőségét kérlek) akkor ezzel úgyis felfogsz hagyni addig meg élvezd csak az életet. Az egészségedre mondjuk azért vigyázz.

2011. jún. 8. 18:57
 65/71 anonim válasza:
Ennek a menetére én is kiváncsi lennék. Bemész, odaadod a pénzt, egy zuhany és ami belefér? Hogy megy ez?
2011. jún. 8. 19:01
 66/71 anonim ***** válasza:

ma 19:01

Először felhívod, miután kinézted melyiket akarod a piroszona pont hun vagy a beszamolok pont komon, telefonon gyakorlatilag bármit meg lehet beszélni, de általában az időpontot, és a helyet szokták, meg a körülbelüli árakat.

Amikor megérkezel attól függ hogy hogy fogad a csaj, hoyg mennyire vagy figyelmes, pl viszel e neki valamit, ha igen akkor akár egy kis plusszt is kaphatsz, ha odamész mint egy tróger akkor lehet, hogy az ajtót is becsukja előtted, mert szive joga eldönteni, hogy kivel és kivel nem.

Általában ha megvolt a fürdés mivel az az első, akkor pár perc alatt elmondja, hogy mit lehet, és mit nem, meg azt is hogy mit mennyiért lehet, aztán te is elmondhatod, hogy mit szeretnél, ezután pedig elkezdődik a "szolgáltatás" a végén kifujjátok magatokat, esetleg még dumáltok ha az időbe belefér neki, aztán pá-pá van.

2011. jún. 8. 19:07
 67/71 anonim ***** válasza:

még semmit, de már megfordult a fejemben, hogy kipróbálom.

ahogy én értesültem a dolgokról.....

1.felhívod a prostit....különböző oldalakon "reklámozzák" magukat

2.megbeszéltek egy időpontot amikor mindketten ráértek,elmondod hány órára gondoltál és milyen igényeid vannak,magyarán mit vársz el, erre ő mond egy árat.

(az ilyen hirdetősök a "saját" lakásukban várnak téged)

3.találkozol a prosti lakásán.

beszélgetés,kényeztetés,szex-a sorrend nem feltétlenül ez

4.fizetés sztem az "elköszönéskor" történik

2011. jún. 8. 19:11
 68/71 A kérdező kommentje:
Nem, valóban nem igazán vágyom ilyesmikre. Mivel alapból az emberek társaságát sem szeretem (eltűröm, ha nagyon muszáj, de hosszabb idő esetében idegesítenek), kivétel ez alól néhány barátom illetve a szüleim. A másik kérdésre válaszolva: sok lánnyal voltam :D de volt köztük olyan akihez többször is visszamentem, mert jó volt vele :) Ez úgy zajlik (én csak az igényesebbekhez értek, az utcaiakhoz nem), hogy felhívod, időpont egyeztetés, elmész hozzá, én általában az elején fizetek miután letisztáztuk, hogy mit is kérek (csak alap, vagy extrákat is, ez lányonként változó), zuhany, és indulhat a móka :)
2011. jún. 8. 19:14
 69/71 A kérdező kommentje:
18:57 és 19:01-nek ment az előbbi
2011. jún. 8. 19:14
 70/71 anonim ***** válasza:

Laza.

morális kérdés: mekkkora idióta aki arról írt hogy nem jól csinálod?

én pár évvel vagyok fiatalabb nálad (Kérdező) de teljesen megértem mind amiket kapcsolatokról írtál, érzelmekről. amit nem értek, az azok akik ezt nem képesek megérteni. de hát.. ez van :D

2011. jún. 8. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!